Bitcoin Billionaire iOS için Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Bitcoin Billionaire iOS için Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Kripto Para

Geçen hafta yaptığımız haberle mobil platformlarda çıkış yapacağını sizlere aktardığımız Bitcoin madenciliği oyunu Bitcoin Billionaire, iOS cihazlar için indirmeye sunuldu. Oyunda fakir bir karaktere yardım ederek onu zengin etmeye çalışacağız.

Retro tarzdaki grafikleriyle dikkat çeken Bitcoin Billionaire'da temel amaç; tamamen fakir ve eski bir ofiste bitcoin üretimi yapmaya çalışan bir karaktere yardım ederek, ona para kazandırmaya çalışacağız.

Bitcoin Billionaire

Bitcoin üretebilmek için sadece ekrana tıklamanız gereken oyunda ayrıca kazandığımız paralar ile ofisimizi geliştirebiliyoruz. Oyunu oynamadığımız zamanlarda para kazanmak isterseniz bazı ekstra özellikleri oyun içi satın alma yoluyla satın alabiliyoruz.

Ücretsiz olarak sunulan versiyonda reklamların yer aldığı oyunun bir de gerçek parayla satın alınabilen versiyonu bulunuyor. Bu versiyona sahip olduğumuz takdirde karşımıza çıkan tüm reklamlar ortadan kalkıyor.

Boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Bitcoin Billionaire adlı oyunu iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilirsiniz. Oyunun Android versiyonu ise önümüzdeki günlerde yayınlanacak.





PAYLAŞ