Bitcoin balinaları 6 büyük BTC transferi gerçekleştirdi - Haberler - indir.com

Bitcoin balinaları 6 büyük BTC transferi gerçekleştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-09 21:11:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Kripto Para

Bitcoin 45.000 dolara yükselirken, balinaların yaklaşık 1.8 milyar dolarlık BTC transferi gerçekleştirdiği öğrenildi. Peki bu balina transferlerinin arkasında kim var?

Bitcoin balinaları 6 büyük BTC transferi gerçekleştirdi

Coinbase ve balinalar tarafından 49.506 BTC taşınırken, Bitcoin bugün 45.000 doları gördü. Büyük kripto para transferlerini takip eden Whale Alert, kısa bir süre içinde gerçekleşen ve toplamda 1,8 milyar dolara yakın bir fonun taşındığı altı büyük Bitcoin transferi gerçekleştirildiğini tespit etti.

Bitcoin ve Artan PopülerliğiBitcoin ve Artan Popülerliği

Son 24 saat içinde Bitcoin, 45.000 doları aşarken ve kısa sürede bu kritik seviyenin altına geri çekildikten sonra, Coinbase'le birlikte balinalar, dudak uçuklatacak türden bir  Bitcoin transferlerinde bulundu.

Piyasadaki dinamikleri değiştirecek fonlar, kripto balinaları ve ABD merkezli en büyük kripto borsası olan Coinbase tarafından taşındı.

Whale Alert'ın paylaştığı verilere göre, anonim kripto para cüzdan sahipleri ve Nisan ayında Nasdaq’ta doğrudan listeleme yöntemiyle halka arz edilen popüler Coinbase borsası, toplamda altı Bitcoin işleminde bulundu.

Bunlardan en büyük dört işlemde ortalama 10.100 BTC taşıma işlemi yapıldı ve Coinbase tarafından da anonim cüzdanlara taşınan iki işlemden her birinde yaklaşık olarak 6.000 BTC taşındı. Bu 6 işlemde toplam 49.506 Bitcoin taşınırken;  fonların USD cinsinden değeri mevcut fiyatlardan 1.759.058.112 dolar olarak kaydedildi.

Transferler sadece bununla da sınırlı değil. Geçtiğimiz Cumartesi günü de yine benzer transferler gerçekleştirildi. Büyük kripto para balinaları adresleri arasında 111.200 Bitcoin’in yeri değiştirildi.

Bitcoin Mayıs ayından bu yana ilk kez 45.000 doları kırdı!

Bu transferlerin hemen öncesinde ise en büyük kripto para birimi şaşırtıcı bir yükselişe imza attı. Uzun bir sürenin ardından Cumartesi günü, Bitcoin 43.900 dolarlık bölgeye çıkarken, dün ise Bitcoin değeri 18 Mayıs’tan beri ilk kez 45.000 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başardı.

Bitcoin tekrardan yukarı yönlü ivmeleniyor!

Piyasa değerine göre hala en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü 44.000 doları aşarken Pazar günü de 45.000 dolarlık fiyat eşiğine yeniden tekrar çıkmayı başardı. Ancak, Bitcoin'in bu hızlı yükselişi tabikide stabil kalmadı.  Ve Bitcoin kısa sürede 43.000 dolar seviyesine kadar çekildi. Bugün ise yeniden 45.000 dolarlık bölgeyi  test etti. Boğalar bu kez başarılı olurken, Bitcoin'in değeri 46.000 dolara kadar yükseldi. Bitcoin borsasındaki dalgalanma haşa devam etse de kripto para birimi şimdilik düşüş evresinden kurtulmuş gibi görünüyor. Ancak bu yükselişin süreklilik kazanıp kazanmayacağı konusunda şimdiden bir yorum yapmak oldukça zor.


Elon Musk'ın açıklamasıyla Bitcoin yeniden yükselişe geçtiElon Musk'ın açıklamasıyla Bitcoin yeniden yükselişe geçti
Bitcoin 9 Haziran’dan beri en büyük günlük fiyat artışını yaşıyorBitcoin 9 Haziran’dan beri en büyük günlük fiyat artışını yaşıyor

PAYLAŞ