Bitcoin 60 bin doları aşarak tekrardan yükselişe geçti - Haberler - indir.com

Bitcoin 60 bin doları aşarak tekrardan yükselişe geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-02 11:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Son dönemlerde sık sık adından söz ettiren Bitcoin, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Dünyanın en büyük kripto para birimi, bir ayın ardından yeniden rekora koşmaya başladı. Geçtiğimi ay içerisinde çıktığı 61 bin dolar seviyesinin ardından hızla düşüşe geçen sanal para, geçtiğimiz günler içerisinde yakalamış olduğu ivme ile zirveye doğru adım adım ilerliyor. 

Nisan ayına başarılı bir başlangıç yapan kripto para birimi Bitcoin, son 24 saat içinde 2 bin dolar birden yükselerek saba saatlerinde ise 60 bin doların üzerine çıktı. Geceden bu yana ara ara inişlerin söz konusu olduğu Bitcoin 2 Nisan saat 09:00 itibariyle 59.528 dolardan işlem görmeyi başardı.

Bitcoin, 56 bin doları geçtiBitcoin, 56 bin doları geçti

61 bin dolarlık rekor kırılabilir

Piyasanın en yüksek hacmine sahip olan Bitcoin, dalgalı seyrine hızla devam ediyor. Zaman zaman yaşanan artı ile yatırımcıları kendine çekmeyi başaran kripto para birimi, kazandırdığı kadar kaybettirdikleriyle de adından söz ettirir. Genellikle yaşanan yükselişin ardından hızla düşüşe geçen Bitcoin, her ne kadar yatırımcılarını bu haliyle tedirgin ediyor olsa da yatırımcıların ilk adresi olmaya da devam ediyor. 

Yeni aya hızlı bir giriş yapan kripto para biriminin yakın zaman içerisinde yeni bir değer ile rekorunu tazeleyeceği de düşünülüyor. Dünyanın popüler sanal para birimi Bitcoin, 59 bin dolar seviyesinde seyretmeye devam ediyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

 


Bitcoin Dominance Nedir?Bitcoin Dominance Nedir?
Bitcoin 60 bin doları geçtiBitcoin 60 bin doları geçti
Bitcoin yeniden düşüşteBitcoin yeniden düşüşte

PAYLAŞ