Bitcoin, 56 bin doları geçti - Haberler - indir.com

Bitcoin, 56 bin doları geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-11 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Bir süredir yaşadığı düşüş sebebiyle kripto para piyasasını olumsuz bir şekilde etkileyen  Bitcoin, bugün içerisinde 56 bin dolar değeri ile beraber tekrar gündemde yer almayı başardı. Birçok altcoinde düşül yaşanmasına karşılık Bitcoin ve Litecoin’in yükselmesi dikkat çekti.

Bitcoin 56 bin doların üstüne çıktı

Bu sabah itibariyle 55 bin dolar seviyesiyle başlangıç yapan Bitcoin, 54 bin dolara kadar düşmesinin ardından tekrar yükselişe geçtiği görüldü. Güm içerisinde yaklaşık olarak yüzde 3 oranında artış gösteren Bitcoin, yeni rekoruyla gündemde adından söz ettiriyor. Uzun süredir bir düşen bir yükselen kripto para piyasası, güne düşüşle başladı. Bitcoin ile Litecoin yükselişe geçerken Ethereum, Cardano ve Dogecoin gibi altcoinlerde düşüş devam etti.

Bitcoin ilk kez 50 bin dolar barajını gördüBitcoin ilk kez 50 bin dolar barajını gördü

425 bin TL olan Bitcoin, yükselişe geçmesiyle beraber kripto para dünyasının tekrar canlanması sağlandı. Konuyla ilgili analiz yapan analistler, yatırımcıların güvenini tekrar kazanmayı başaran kripto para biriminin yeni bir rekor kıracağı belirtildi. Bitcoin paritesinde hedeflenen 55 bin dolar seviyesi bugün içerisinde aşıldı. Son 2 haftanın en yüksek değeriyle dikkatleri üzerine toplayan Bitcoin, analistlere göre bir sonraki aşamasında 58.400 doları geçerek tekrar rekor kıracak. Konu üzerine çalışanlar, yükselişim en büyük sebeplerinden biri olarak artış gösteren kurumsal yatırımcılar gösterildi. Finans piyasasının güvenini kazanmayı başaran kripto para birimleri, bir sonraki aşamada daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup konuyla ilgili yakın zamanda daha fazla bilgi gelmesi bekleniyor. 


Rekor tazeleyen Bitcoin, haftaya kayıpla başladıRekor tazeleyen Bitcoin, haftaya kayıpla başladı
Bitcoin sert bir düşüş yaşadıBitcoin sert bir düşüş yaşadı
Yükseliş bitti, Bitcoin eriyorYükseliş bitti, Bitcoin eriyor

PAYLAŞ