Bitcoin 400 Bin Doları Aşacak! - Haberler - indir.com

Bitcoin 400 Bin Doları Aşacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-19 18:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Zaman zaman küçük düşüşler yaşasada aslında genele baktığımızda her geçen gün değer kazanmaya ve yükselmeye devam eden sanal para birimi olan Bitcoin henüz 2017'nin Temmuz ayında 2600 dolar seviyelerindeyken, kısa sürede tekrardan çok büyük bir yükseliş gerçekleştirdi. Yıllar önce yatırım yapan insanlar şuan Bitcoin zengini olurken piyasayı yakından takip eden insanlar ve analistler ise Bitcoin'in geleceği hakkında bazı tahminlerde bulunuyorlar. Bu isimlerden birisi olan Standpoint kurucusu Ronnie Moas tarafından Temmuz ayında Bitcoin'e 5000 dolar hedefi konuldu ve iki aylık dönemde bu rakam aşıldı.

Şu günlerde 20.000 doların üzerinde satışı gerçekleşen Bitcoin günümüzün yatırım birimlerinden birisi olarak gözüküyor. Moas tarafından tahminlere devam edilen bu para birimi için analist şu sözleri dile getiriyor: 'Bitcoin, Temmuz ayının başından bu yana %500'lük bir artış kaydetti ve ben bu olayın tekrarlanacağını düşünüyorum'

Moas tarafından yapılan bu tahmin ile Bitcoin'ın yakın zamanda 6 basamaklı bir rakama erişmesi bekleniyor. Daha ilerisi içinde tahminde bulunan Moas, 300 ile 400 bin dolar seviyelerine çıkması bekleniyor. 6 Rakamlı değerler haricinde ise 7 rakama doğru bir yol yarılamada gerçekleşecek diyebiliriz. Bu kripto paraya talep çok olunca Bitcoin, değerlenmeye ve yükselmeye devam ediyor. Fakat yazılımsal bir para olduğu için ve üretimin 21 milyon ile sınırlı olduğu için şu dönemlerde 16 milyon üretim bulunuyor.

Bu yüzden bu limit dolduktan sonra alım ve satımlarda kullanılacak ve sonrasında ise paranın değer kaybedebileceği düşünceleri bulunuyor.





PAYLAŞ