Bitcoin 36.470 doları gördü - Haberler - indir.com

Bitcoin 36.470 doları gördü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-07 00:28:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Kripto Para

Son dönemlerde ciddi bir yükselişte olan kripto para birimi Bitcoin (BTC) son birkaç dakikadır hızla yükselmeye devam ediyor. Dakikalar önce yükseliş hızını arttıran Bitcoin  kısa bir süre içinde 36.470 doları gördü.

Michaël van de Poppe Bitcoin’in 70.000 dolara yükselebileceğini düşünüyor

Daha önce konuyla ilgili açıklamalar yapan dünyaca ünlü kripto para analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin (BTC)’in 2021’de ne kadar yükselebileceğini söylemişti. Michaël van de Poppe konuya yönelik açıklamasında “ İlk hedef 41.000 dolar, ikincisi 60.000 dolar. Asında 70.00 doları hedeflemeye başlayabilirsiniz ki bu düzeltmeyi yapmamız, konsolide olmaya başlaması, Altcoin sezonun olması ve sonra tekrar patlak vermeye başlaması durumunda sağlıksız değil. 65.000 dolar ile 85.000 dolar arasındaki bu aralığa girmemiz sağlıksız değil. İniş yapmamızı beklediğim yer burası ve 2021 sonunda bu aşamada olacağız.” İfadelerine yer vermişti. Bitcoin’in bugün ki rekor yükselişini göz önünde bulundurursak Michaël van de Poppe bu sözlerinde haklı çıkabilir gibi duruyor.

Önce Twitter şimdi de YouTube üzerinden bitcoin dolandırıcılığıÖnce Twitter şimdi de YouTube üzerinden bitcoin dolandırıcılığı

Bitcoin rekor kırmaya devam ediyor

Son günlerde ard arda rekor kıran Bitcoin tarihinin rekorlarını kırmaya devam ediyor. Lider kripto para birimi çok değil sadece birkaç dakika içinde kendi rekorlarını kırmayı başardı. Saatler 23:55’i gösterirken 36.035 dolara yükselen Bitcoin’in değeri saatler 00:12’yi gösterdiğinde 36.250 dolara yükseldi. Ve saatler 00:24 olduğunda ise 36.470 dolara çıktı. Bugüne dek en üst seviyeye çıkmayı başaran kripto para birimindeki bu yükselişin devam etmesi bekleniyor.

Bitcoin durdurulamaz bir yükselişe geçti

Uzmanlar geçtiğimiz günlerde piyasayı şaşırtarak büyük bir atağa geçen Bitcoin’in ne zaman yükselip, ne zaman düşeşe geçeceğini pek kestiremese de kripto para birimindeki bu yükselişin bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Analistler Bitcoin’in, daha önce keşfedilmeyen bölgelerde de kullanımına başladığı için bu artışın güçlü yükselişine devam edeceğini vurguluyor.


Bir hacker grubu çaldıkları Bitcoin'i hayır kurumlarına bağışladıBir hacker grubu çaldıkları Bitcoin'i hayır kurumlarına bağışladı
İlk kez 28 bin doları gören Bitcoin adeta uçuşa geçtiİlk kez 28 bin doları gören Bitcoin adeta uçuşa geçti

PAYLAŞ