Bitcoin 25 bin dolar olacak! - Haberler - indir.com

Bitcoin 25 bin dolar olacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-12 14:05:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Krito para piyasasında en değerli  birimlerinden bir tanesi olan Bitcoin sürekli rağbet görmeye devam  ediyor. Ancak 2018 yılı içerisinde zaman zaman düşüş zaman zamanda yükselişi ile konuşulan Bitcoin para biriminin 25 bin dolar olacağı söylendi. Bunu gündemle paylaşan ünlü yatırım danışmanı olan Thomas Lee oluyor. Konu ile ilgili birçok uzman ve yatırım danışmanlarının da görüşleri gündeme geliyor. Kripto para dünyasında2017 yılında Bitcoin para birimipn inanılmaz bir yükselişe geçmişti. Yükseliş yaşayan para biriminin 2018  yılının ortasını geçtiğimiz şu günlerde düşüş yaşaması dikkatlerden kaçmıyor.

Bitcoin eski değerine geri dönecek mi?

Bu düşüşün sebebinin planlı olarak boğa denilen yatırımcılar tarafından yapıldığı belirtiliyor. Boğa yatırımcılarının bu piyasaya önemli derecede etkileri bulunuyor. Bu etkilerin en önemlisi ise boğa ismi ile nitelendirilen yatırımcıların milyonlarca dolarlık rezervlerini piyasadan çekip , piyasaya yeniden sürüyorlar. Bu durumda boğa yatırımcılarının bu hamleleri piyasayı önemli derecede etkiliyor. Değerli para birimi olan Bitcoin  250 milyar dolar seviyesinde dolaşan piyasa hacmine etkisi oldukça fazla olmakta. Bu sebepten ötürü para birimine yapılan araştırma ve analizlerin sonuçlarının piyasa geneline göre tespit edilmesi fazla zor olmuyor.

2017 yılının Aralık ayında 2018 yılı için Bitcoin para biriminin 20 bin dolar olacağı söyleyen boğa yatırımcısı Lee, bu iddiasını 25 bin dolar olacak şeklinde yeniledi. 5 bin dolar artış ile 25 bin dolar hedefi belirten Lee, 2018 yılının sonuna kadar vakit verdi. Boğa yatırımcısı Lee'nin tahminini gerçekleşmesi için  6 aydan az bir süre bulunuyor. İlerleyen zamanlarda ise yatırımcı Lee ve diğer yatırımcıların tahminleri üzerine Bitcoin paranın ne denli bir değer kazanacağı ise merakla bekleniyor.

 





PAYLAŞ