Bisikletle Ulaşımı Kolaylaştıran Uygulama: Bisikletli Ulaşım Haritası - Haberler - indir.com

Bisikletle Ulaşımı Kolaylaştıran Uygulama: Bisikletli Ulaşım Haritası

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Bisikletli Ulaşım Platformu'nun 20 kişilik çekirdek ekibi tarafından hazırlanan Bisikletli Ulaşım Haritası uygulaması, bisikletli ulaşımın yaygınlaşması amacıyla mobil uygulama mağazalarındaki yerini aldı.

2013 yılından bu yana gönüllü bisiklet sürücülerinin elde ettikleri verileri toplayan platform, toplanan bu verileri kullanarak Türkiye çapındaki bisiklet tamircilerini gösteren bir harita tasarlayarak sürücülerin ulaşımını daha kolay bir hale getirmeye başlamış ve Android uygulaması Yiğit Güneli, iPhone uygulaması ise Samet Gültekin tarafından geliştirilmiş.

Bisikletli Ulaşım Haritası

Görsel: Webrazzi

Mobil uygulama mağazalarında indirmeye sunulan Bisikletli Ulaşım Haritası uygulaması üzerinden kullanıcılar haritalı olarak bisiklet yollarını, bisiklet tamircilerini, kiralık bisiklet noktalarını, bisiklet park yerlerini ve toplu taşıma noktalarını görebilecekleri gibi aynı zamanda yolları üzerinde yer alan tehlikeli mazgalları da yine harita üzerinden öğrenebilecekler.

Bunlara ek olarak yeni güncellenen uygulamaya yol tarifi, en yakın tamirci, kiralama istasyonu butonu, paylaş butonu, batarya kullanımı optimizasyonu gibi özellikler de eklenmiş durumda.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz Bisikletli Ulaşım Haritası uygulamasını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ