Bisiklet Sürme Oyunu: Pumped BMX 2 (Video) - Haberler - indir.com

Bisiklet Sürme Oyunu: Pumped BMX 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Noodlecake tarafından geliştirilerek 2012 yılının en beğenilen yapımları arasındaki yerini alan bisiklet sürme oyunu Pumped BMX'in devam oyunu Pumped BMX 2 yayınlandı. Oyunda BMX bisikletiniz ile akrobatik hareketler yapmaya çalışacaksınız.

Çocukluğumuzda hepimizin hayali olan BMX bisikleti mobil dünya ile buluşturan Pumped BMX 2'de birbirinden tehlikeli akrobatik hareketler yaparak, en yüksek puanı almak için mücadele edeceksiniz.

Pumped BMX 2

Çeşitli atlama şekillerini kullanabileceğiniz oyunda 50 seviye ve 500 başarım yer alıyor. 16 otantik BMX hareketini yapabileceğiniz oyunda ayrıca dönüş ve takla hareketlerini kombine ederek sınırsız sayıda kombinasyon ortaya çıkarabiliyorsunuz. Buna göre de oyunda alacağınız puan artıyor.

Gerçekçi fizik motoruyla optimize edilen oyunda kontrollerde oldukça basit. Bu sayede en iyi hareketleri kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Oyunda bisikletten düşmeniz durumunda ise seviyeye yeniden başlamanız gerekiyor.

Pumped BMX 2

Son derece eğlenceli ve bisiklet sürme yeteneklerinizi gösterebileceğiniz Pumped BMX 2'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz. Oyun App Store'da 2.99 dolar, Google Play Store'da ise 5.88 TL fiyat etiketine sahip.




Pumped BMX 2 Oynanış Videosu


PAYLAŞ