Birbirinden İlginç ve Benzersiz Özelliklere Sahip 5 Akıllı Telefon - Haberler - indir.com

Birbirinden İlginç ve Benzersiz Özelliklere Sahip 5 Akıllı Telefon

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-23 02:05:48
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son günlerde teknoloji dünyasına çok fazla akıllı telefon katılıyor ve şirketlerin piyasaya sürdükleri bu telefonlar, birbirleriyle çekişme içerisinde olmaları nedeniyle genellikle aynı özelliklere sahip oluyorlar. Ya da biri diğerinden bir tık daha iyi bir deneyim sunuyor. Birbirine benzer özelliklerin yanında, bazı cihazlar gündeme çok fazla gelemese de sahip oldukları farklı ve ilginç özelliklerle kendilerini diğer akıllı telefonlardan sıyırabiliyorlar. Bu anlamda özellikleriyle ön plana çıkan 5 telefon ve sahip olduğu ilginç özellikler;

Lenovo Phab 2 Pro

Lenovo Phab 2 Pro, Google'ın Tango artırılmış gerçeklik yazılımı ve derinlik algılayan 3D kamera sisteminden yararlanıyor. Bu da cihazın, gerçek çevre ile sanal dünyanın gerçekçi bir şekilde etkileşime girmesini sağlıyor.

Changhong H2

Changhong H2, herhangi bir şeye yaklaştığınız sırada, kızılötesi spektrometre kullanıyor ve nesnelerin yüzeyine farklı bir ışık gönderiyor. Farklı bir görme vizyonuna sahip olan Changhong H2 sayesinde, alacağınız bir ürünün taze olup olmadığını kontrol edebilir ya da bir ilacın sahte olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Motorola Moto Z Serisi

Akıllı telefon dünyasının bilinen modellerinden biri, birçok kişi tarafından bir yönü ile aslında bilinmiyor. Cihazın arkasında manyetik alan bulunuyor. Bu alan sayesinde, kullanıcılar powerbank ya da taşınabilir hoparlör gibi şeyleri telefona monte edebiliyor.

Cat S60

Cat S60, sert bir dış tasarıma sahip ve aynı zamanda termal görüntüleme kamerası bulunuyor. Fakat dikkat çeken özelliği bunlar değil. Cihaz sahip olduğu bu özellikler sayesinde, 6 feet'e kadar su altında kalabiliyor. Cihazda, termal görüntülemeye dair farklı filtreler ve araçlar sunan uygulaması da bulunuyor.

Alcatel OneTouch Idol 4S

Alcatel OneTouch Idol 4S, 16 mp kameraya ve yüksek sesli hoparlöre sahip olmasının yanı sıra, telefonu nasıl tutarsanız, o arayüzde cihazda gezinmenizi sağlayan özelliği ile dikkat çekiyor.





PAYLAŞ