Birbirinden İlginç Teknolojik Ürünler CES 2019'da Tanıtıldı. - Haberler - indir.com

Birbirinden İlginç Teknolojik Ürünler CES 2019'da Tanıtıldı.

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 09:00:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji alanında etkin bir şekilde rol oynayan herkes, CES 2019 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda tanıtılan bir çok teknolojik ürünü dikkatle takip ediyor. Günümüzde teknoloji alanında geldiğimiz noktaya baktığımız taktirde teknolojinin yer almadığı her hangi bir alan beş parmağın beşini de geçmeyecek düzeyde. CES 2019'da bu ürünleri insanlara sunan özel bir teknoloji fuarıdır. Bir kaç ürünü incelememiz gerekirse; "Katlanabilir Televizyon, LG Cloi SuitBot, Netatmo Akıllı Zil, Akıllı Tuvalet, ASUS ROG Mothership. Bu cihazların her biri son teknoloji ürünler olup insanları şaşırtmayı başarıyor. 

1- Katlanabilir Televizyon

Kulağa son derece ilginç gelen Katlanabilir Televizyon, ne kadar gerekli olduğu hakkında tartışılsa da teknolojik ürünlerin zirvesinde yer almayı başaran isimler arasında. Gereken akıllı cep telefonlarda gerek diğer teknolojik ürünler ile adından söz ettirmeyi başaran Güney Koreli LG markası bu sefer de dikkatleri Katlanabilir Televizyon ile üzerine çekiyor. CES 2019'da tanıtıma sunulan Katlanabilir Televizyon tek tuş ile indirilip kaldırılabiliyor. Dilerseniz tamamen katlayarak müzik aleti olarak da kullanabilirsiniz. Cihaz üzerinde Apple AirPlay 2, Amazon Alexave HomeKit teknolojisi de bulunmaktadır. 

CES 2019 fuarı başlıyorCES 2019 fuarı başlıyor

2 - LG Cloi SuitBot

İnsan vücuduna göre tasarlanan LG Cloi SuitBot, ağır işlerde çalışan kişilerin yaralanmadan daha uzun süre çalışmalarına imkan tanıyan özel bir teknolojidir. Özellikle bacak ve bel bölgesini destelemesi ise ağır yaralanmaların önüne geçmeyi amaçlıyor. Robotik özellikleri sayesinde ilk görünüşte bilim kurgu filminde hissetmenizi sağlayacak olan LG Cloi SuitBot, harici tekerlekleri sayesinde araca dahi dönüşebiliyor. 

3 - Netatmo Akıllı Zil

Apple'ın son teknoloji ürünlerinden biri olan Netatmo Akıllı Zil, HomeKit ile uyumlu çalışan akıllı zil teknolojisini CES 2019 tanıtılan ürünler arasında görebiliyoruz. Netatmo Akıllı Zil, ev güveniği açısında son derece etkili bir sistem olup kapınıza gelen herkesi yerinizden kalmadan görmenize, onlarla konuşmanız imkan sağlayan bir sistem üzerine kuruldu. Toza ve suya dayanıklı olarak tasarlanan Netatmo, kızılötesi ile gece görüşüne sahiptir, 160 derecelik bir görüş açısı vardır ve her hangi bir güvenlik uyarısında size anında bildirim gönderir. Akıllı cihazınızda bulunan Siri özelliği sayesinde sistemi aktive edebilirsiniz. Netatmo'nun güvenli sistemi şu an için sadece iOS 10 üstü ve Android 5.0 üstü sistemlerde çalışmaktadır. 

4 - Akıllı Tuvalet

Ne kadar gerekli olduğu tartışılabilir sistemlerden biri olan Akıllı Tuvalet CES 2019'un en dikkat çeken teknolojik ürünlerinden biri olmayı bekliyor. Sesli yanıt sistemi üzerine kurulan Akıllı Tuvalet sistemi ruh halinize göre değişen ışıklar, sıcaklık derecesi, müzik sesleri gibi özelliklerin yanı sıra aynı zamanda sifon kontrol sistem, sesli asistan desteği, temizleme, kurulama fonksiyonları gibi daha bir çok hizmet veriyor. Akıllı Tuvaletin ise tahmin edebileceğiniz üzere dudak uçuklatıcı cinsten. 

5- ASUS ROG Mothership

Oyun oynamaktan kendini geri alamayan kullanıcılar için müjde. Oyun oynamak için yeni bir bilgisayar almak yerine hem oyun bilgisayarı hem de dizüstü bilgisayar olarak geliştirilen ASUS ROG Mothership'e göz atabilirsiniz. Asus'un yeni tasarımı ASUS ROG Mothership CES 2019'da oldukça dikkat çekeceğe benziyor. Bu bilgisayarın en önemli özelliği ise ekran ile klavyenin ayrılıyor olması diyebiliriz. Klavye ile monitor birleştiğinde 10.3 ağırlığına sahip olan ASUS ROG Mothership 64. RAM desteğine sahiptir. 17.3 inçlik bir ekran boyutu üzerine kurulan ASUS ROG Mothership'in yakında piyasaya sunulması bekleniyor. 

 


CES 2019'da neler göreceğizCES 2019'da neler göreceğiz
Kıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da GeliyorKıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da Geliyor

PAYLAŞ