Birbirinden Acayip 20 Overwatch Sanatsal Kahraman Çalışması - Haberler - indir.com

Birbirinden Acayip 20 Overwatch Sanatsal Kahraman Çalışması

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-02 05:00:00
Editör : Galip Çiftçi
Kategori : Donanım

Blizzard'ın en sevilen oyunlarından birisi olan Overwatch, sanatsal kahraman çalışması yaptı. Overwatch'ta bugüne kadar yer alan 20 kahraman için, sanatsal bir çalışma da bulundu.

Oyuncuların enleri arasında yer alan oyunlardan birisi olan Overwatch, yeni bir haberler oyuncularının karşısında geçti. Overwatch'ta bugüne dek bulunan kahramanların sanatsal çalışması yapıldı. Bu durum, Overwatch kahramanlarına daha önce de yapılmıştı. Yapılan çalışmada farklı konseptlerden yararlanıldı. Sunulan çalışma arasında en çok dikkat eden çizim; neredeyse herkesin aynı fikirde olduğu Overwatch'ta bulunan kadın karakterlerini erkek, erkek karakterlerini ise kadın olarak çizmek oldu. Birçok profesyonel sanatçının elinden çıkan çizimlere, farklı sanatsal bakış açıları katıldı.

Overwatch, bugüne kadar oyunda yer alan bütün kahramanları için, sanatsal kahraman çalışması yaptı. Yapılan çalışmada 20 karakter yer aldı. Profesyonel sanatçılar tarafından ortaya çıkarılan resimlerde, sanatçının adı ve karakterin adı resmin alt köşesinde yer alıyor. Ortaya çıkan resimler, bir galeri oluşturularak meraklılarının beğenisine sunuldu. Yapılan resimlerin en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi, oyunda yer alan kadın karakterlerin erkek, erkek karakterlerin ise kadın olarak resme aktarılması oldu. Şüphesiz birçok kişinin açılan galeri de ilgisini çeken noktalardan birisi bu oldu.

Profesyonel olarak çizimi gerçekleştirilen resimlerde yer alan kahramanlardan kadın olarak çizilenlerin isimleri şu şekilde; Hanzo, Genji, Reaper, Winston, Lucio, Junkrat, Torbjörn, Roadhog ve McCree. Erkek olarak çizilen karakterlere bakıldığında ise şu isimler yer alıyor; Mei, Tracer, Widowmaker, Symmetra, D.Va ve Mercy.

 

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ