Bir telefonda nasıl 2 Whatsapp Çalıştırılır? - Haberler - indir.com

Bir telefonda nasıl 2 Whatsapp Çalıştırılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-27 23:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Eğer akıllı telefonunuzda 2 farklı Whatsapp hesabını birden kullanmak istiyorsanız bu yazı tam da size göre! Bir telefonda 2 farklı whatsapp hesabı kullanmak istiyor ve özellikle de kişisel numarası ile şirket numarasına gelen mesajları karıştırmak istemiyorsanız Parallel Space uygulamasını kullanmanızı öneriyoruz.

Gereken şeyleri sıralamak istersek aslında pek fazla bir şey gerekmiyor. Sadece Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefonunuzun bulunması ve 2 farklı telefon numaranızın olması yeterli.

2 farklı Whatsapp kullanabilmek için Parallel Space uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Bu, Whatsapp dahil olmak üzere bir çok uygulamayı kopyalayabilmenize yarıyor.

Whatsapp İndir

Eğer iki sim kartı destekleyen bir akıllı telefonunuz varsa tüm SMS onay işlemlerini bir telefon üzerinden yapabilirsiniz. Ama eğer telefonunuz sadece tek bir sim kartı destekliyorsa diğer sim kartını takmak için ya başka bir telefona ihtiyacınız var, ya da her SMS onayı için telefonunuzdaki sim kartını çıkarıp diğer sim kartı takmanız gerekecek.

Bir telefonda nasıl 2 Whatsapp Çalıştırılır?

  • Öncelikle Parallel Space uygulamasını indirin.
  • Parallel Space uygulamasını çalıştırın ve açılan ekranda "Başlat" yazan butona tıklayın.

Bir Telefonda 2 Whatsapp Kullanma

  • Açılan diğer sayfadan da klonlamak istediğiniz uygulamaları seçin. Bu yazımızda Whatsapp'ı ele aldığımız için ben sadece Whatsapp'ı seçeceğim.
  • Whatsapp'ı seçip "Parallel Space'e Ekleyin" yazan butona tıkladığımız zaman da bir sonraki ekranda bizi telefonumuzdaki ikinci Whatsapp uygulaması karşılıyor. Bu uygulamaya tıklayarak bir diğer Whatsapp uygulamamızı açarak tıpkı normal Whatsapp kuruyormuş gibi diğer numaranızı kaydedebilirsiniz.

Parallel Space İndir





PAYLAŞ