Bir kullanıcı, Tinder'ın 1 aylık haritasını çıkardı - Haberler - indir.com

Bir kullanıcı, Tinder'ın 1 aylık haritasını çıkardı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-14 12:47:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler çöpçatanlık uygulaması Tinder, yoğun bir şekilde kullanılmaya devam ediyor. Birçok kullanıcı uygulamayı pasif olarak kullandığı için bu durumdan hoşlanmayan bir adam Tinder'ın 28 günlük verilerini harita şeklinde hazırladı. Akıllı telefonlardaki artan uygulama çeşitliliği ile arkadaşlık ve flört uygulamaları da bir hayli artmaya başladı. Büyük kitlelere hitap eden bu uygulamalarda oldukça fazla pasif olan kullanıcı bulunuyor. Bu pasif kişiler mesajlara cevap vermiyor yada Tinder'da hiçbir eşleşme sağlamıyor.

Ortaya çıkan grafik oranlarına göre 'Ne zaman müsait olurum, bilmiyorum' diyenler en fazla oranı almış durumda. Bunun hemen arkasında ise en az bir defa cevap verenler yer alıyor. Keongmanja adlı adam tarafından ortaya çıkartılan bu grafik hakkında çeşitli yorumlar yapıldı ve adam ile aynı fikirde olduklarını dile getirdiler. Grafiğe göre insanlar Tinder'ı kullansada ve çevrimiçi olsalar bile gelen mesajlara cevap vermiyorlar ve kısa süre içerisinde sohbeti sonlandırıyorlar.

Fakat bu durumda bile kullanıcılar oldukça yoğun bir şekilde Tinder'ı kullanmaya devam ediyorlar. Bu kapsamda istisna kullanıcılar ile iletişime geçmek ve pasif kullanıcıların aksine etkileşimde bulunmak mümkün olabilmektedir. Bakalım bu grafik ilerleyen dönemlerde ne gibi değişiklik gösterir göreceğiz.





PAYLAŞ