Bir kripto para 65 dolardan 0'a düştü! - Haberler - indir.com

Bir kripto para 65 dolardan 0'a düştü!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-18 15:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Kripto para piyasasının her gün dalgalandığı bilinen bir durumdu ama durum şu an çok daha farklı bir boyut aldı. Bu kripto paranın değeri saatler içerisinde 65 dolardan başlayarak sıfıra kadar indi.

Saatler içerisinde dibi göre altcoin

CoinMarketCap’te yazının kaleme alındığı saat içerisinde 5,000’in üzerinde kripto para listeleniyor. Genelde ise ilk 100’de listelenen kripto paralara odaklanılıyor. Bilindiği üzere ilk sırada popüler kripto para Bitcoin yer alıyor. Bitcoin piyasasının %45’ine hakim. 2’nci sırada ise Ethereum geliyor ve piyasadan %17.4’lük pay alıyor. Sırasıyla ilk 10’da yer alan diğer kripto paralar; Tether (USDT), Binance Coin (BNB), Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE), Ripple (XRP), USD Coin (USDC), Polkadot (DOT) ve Uniswap (UNI).

Fenerbahçe'den kripto para için ilk adım atıldıFenerbahçe'den kripto para için ilk adım atıldı

Bu kripto paraların isimleri herkes tarafından biliniyor. USDT ve USDC dışında diğer kripto paraların fiyatları oldukça dalgalı bir şekilde seyrediyor. Hatta öyle ki 5 bin dolarlık dalgalanma birçok Bitocin yatırımcısı için adeta çerez niteliğindedir. Daha yeni piyasada yerini alan Titan adlı bir kripto para saatler içerisinde değerini 65 dolar bandından sıfıra kadar düşürdü. Titan fiyatlarının değiştiğini listeden görmek mümkündür. Birçok analistin düşüncesine göre kripto para piyasalarının %99.5’i çöp projelerden oluşuyor. Titan da bu kripto paralardan birisidir. Ülkemizde yer alan kripto para yatırımcılarının Titan kavramına geçmişten gelen antipatileri, bu kripto paradan uzak kalmalarına neden olmuş olabilir. 1990’lı yıllarda Titan, günümüzdeki Çiftlik Bank gibi bir ponzi şebeke oluşturarak binlerce vatandaşı dolandırmıştı.

SushiSwap da piyasada yerini aldığı ilk günler içerisinde benzer bir şekilde türbülansa girmişti. Neyse ki bu kripto para türbülanstan çıktı ve yoluna devam etti. Titan'da da benzer bir durum olup olmadığını gelecek günlerde görmek mümkün olacak. Bunun için biraz daha beklemek gerektiği gözüküyor. 

 


Çinli arama motorları kripto para borsalarını engelliyorÇinli arama motorları kripto para borsalarını engelliyor
Teksas'ta kripto paralar bankalarda saklanabilecekTeksas'ta kripto paralar bankalarda saklanabilecek
Jack Dorsey attığı tweet ile kripto borsasını heyecanlandırdıJack Dorsey attığı tweet ile kripto borsasını heyecanlandırdı

PAYLAŞ