Bir Japon Firması, Satın Alabileceğiniz Hologram Sevgili Geliştirdi - Haberler - indir.com

Bir Japon Firması, Satın Alabileceğiniz Hologram Sevgili Geliştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-31 20:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Farklı girişimlerin adresi olan Japonya’da bir firma hologram sevgili geliştirdi. İşte yeni ürün ile ilgili detaylar.

Bir Japon firma tarafından yapılan tanıtım dünya genelinde oldukça dikkat çekti. Yalnız kalmak istemeyenler için sevgili fikrinden yola çıkan firma, hologram teknolojisini kullanarak sevgili konseptini yarattı. Gatebox adlı firma, 150 bin Yen’den satışa çıkardığı bu ürün ile birlikte kişilerin kendine hologram sevgili almasını sağlıyor.

 Dünyanın ilk Hologram Protesto Eylemi İspanya'da Gerçekleşti! Dünyanın ilk Hologram Protesto Eylemi İspanya'da Gerçekleşti!

Boku no Yome!

Hologram teknolojisi ile geliştirilen dijital sevgili 20 cm yüksekliğinde bir sistemde görüntüleniyor. Benim Karım anlamına gelen Boku no Yome adı verilen istem, sanal eş isteyenler için şu ana kadarki en iyi alternatif. Satın alma bedelinin yanı sıra aylık paketin de satın alınması gerektiği için kişilerin her ay 1.500 yen ek ödeme yapması gerekiyor.

Üst düzey Hologram Teknoloji gerçek oldu!

Hologram sevgili ne zaman satılacak?

Yapılan tanıtım sonrasında 31 Ağustos itibari ile ön taleplerin alınacağı ürün Mart 2019 itibari ile raflarda yer alacak. Ürüne ne kadar ilgi gösterileceği merak edilirken kullanıcıların bu yeni ürünü nasıl karşılayacağı da merak ediliyor.

İşte hologram sevgili;




İlgili uygulamalar
RED'den Hologram Ekranlı 1200 Dolarlık Akıllı TelefonRED'den Hologram Ekranlı 1200 Dolarlık Akıllı Telefon
Microsoft'un Yeni Tableti Andromeda'da Hologram Teknolojisi KullanılabilirMicrosoft'un Yeni Tableti Andromeda'da Hologram Teknolojisi Kullanılabilir

PAYLAŞ