Bing'den Yemek Tarifleri Uygulaması 'Bing Yeme-İçme' - Haberler - indir.com

Bing'den Yemek Tarifleri Uygulaması 'Bing Yeme-İçme'

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Gün geçtikçe büyüyen uygulama içeriği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Windows ve Windows Phone mağazasına Microsoft servislerinden olan Bing'in çeşitli uygulamaları da eklenmeye devam ediyor. Bugün yayınlanan Bing Yeme-İçme uygulaması da bunlardan birisi.

Geçtiğimiz günlerde Bing Seyahat uygulamasını yayınlayan Microsoft, özellikle lezzetli yemekleri seven kullanıcıları için geliştirdiği ve bugün itibari ile Windows Phone mağazasında yayınladığı Bing Yeme-İçme uygulamasını indirmeye sundu. Tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan yeni uygulamada, birbirinden farklı kültürlere ait yemek tariflerini bulabilecekleri gibi aynı zamanda bu yemeklere ait fotoğrafları da görüntüleyebilecekler.

Bing Yeme-İçme Uygulaması

Ayrıntılı anlatımların yanı sıra takibi kolay yönergeleri izleyerek yemeklerinizi yapabileceğiniz gibi yemeklerinizin yanında içeceğiniz içecekler ile kokteylleri de seçebilir, farklı yemek tariflerini keşfederek bir sonraki öğünde hangi yemeği yapacağınıza karar verebilir ve dünyaca ünlü şeflerin mutfak sırlarını anlattıkları makaleleri okuyabilir yada videoları izleyebilirsiniz. Ayrıca alışveriş listesiyle koleksiyon oluşturma gibi kullanıcılara faydalı olabilecek araçları da sunan uygulama, oluşturulan alışveriş listesini tüm Windows cihazlarında eşitlenmiş halde bulundurulmasını da sağlıyor.

Bing Yeme-İçme Uygulaması Şefleri

Tarifleri, alışveriş listelerini ve hatta koleksiyonları bile sosyal ağlar üzerinden paylaşılabilmesini sağlayan ve kullanıcıları eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkaran Bing Yeme-İçme uygulamasını sitemiz üzerinden ücretsiz olarak Windows 8 sistemine sahip tablet/bilgisayar ya da Windows Phone telefonunuza yükleyebilirsiniz. Ayrıca Bing Yeme-İçme Uygulaması Tanıtım Videosu'nuda aşağıdan izleyebilirsiniz.




Bing Yeme - İçme Uygulaması Videosu


PAYLAŞ