Bing iPad Uygulaması Güncellendi - Haberler - indir.com

Bing iPad Uygulaması Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde Android uygulaması güncellenen Bing bugün itibari ile iPad uygulamasını iOS 7'ye uygun tasarlamasının yanı sıra pek çok yeni özelliği de kullanıcılarına sundu.

iOS 7'ye uygun olarak yeniden tasarlanan Bing iPad uygulamasında arama motoru, görsel arama, hava durumu, haberler, Bing haritaları gibi özelliklere ek olarak sosyal entegrasyonun yanı sıra SkyDrive ile de uyumlu bir şekilde çalışabilme özelliğine kavuştu. Bunun yanı sıra arama ana sayfasında günlük olarak değişen birbirinden mükemmel fotoğrafları da kayıt ederek kullanıcılar iPad tabletlerine arka plan olarak atayabilecekler.

Güncellenen iPad uygulaması sayesinde artık kullanıcılar SkyDrive'a kayıt ettikleri yer imlerini, aranan ve bulunanları Facebook ya da Twitter üzerinden paylaşma imkanına sahip olmakla beraber Bing Rewards sistemi, gelişmiş Bing haritaları ve yenilenen Bing logosu gibi yenilikleri de uygulama içerisinde bulabilecekler. 

Eğer iPad tabletinizde Bing uygulamasını kullanıyorsanız muhtemelen bu güncellemeyi de almış olmalısınız. Bing iPad uygulamasını ilk defa kullanmaya başlayacaksanız hemen buraya tıklayarak ücretsiz bir şekilde uygulamaya sahip olabilirsiniz.





PAYLAŞ