Bing Haritaların Önizleme Sürümü Yayınlandı - Haberler - indir.com

Bing Haritaların Önizleme Sürümü Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Microsoft tarafından geliştirilen Bing Haritalar uygulamasının üç boyut desteğine sahip olan Bing Maps Preview uygulaması Windows 8.1 kullanıcıları için bugün yayınlandı.

Ücretsiz olarak Windows Store üzerinde indirilebilir durumda olan Bing Maps Preview uygulamasında kullanıcılar Dünya çapında 70' in üzerinde ülkeyi üç boyutlu olarak görüntüleme şansına sahip olabilecekler. Microsoft' un Haziran ayında gerçekleştirdiği BUILD2013' te ilk defa duyurduğu Bing Maps yani Bing Haritalar uygulamasının yeni sürümü olarak sunduğu uygulama üç boyut desteğine ulaşarak güncellenmiş hali ile Windows 8.1 kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Önizleme sürümünden Asya, Avrupa ve Amerika' dan üç boyutlu görüntülerin bulunduğu uygulama üzerinden Almanya, Fransa, İtalya ve Kanada gibi ülkelerde bulunan şehirlere ait üç boyutlu görüntüleri de görebiliyorsunuz. Ancak ne yazık ki Bing Haritalar' da ülkemizde bulunan herhangi bir şehre ait görüntü henüz bulunmamaktadır. Henüz geliştirme çalışmaları devam eden Bing Maps Preview' de önümüzdeki günlerde ülkemizdeki şehirlere ait görüntülerinde yer alacağını umuyoruz.

Windows Mağazasında indirilebilir durumda olan Bing Maps Preview uygulamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ