Binance'ın ABD CEO'su istifa etti - Haberler - indir.com

Binance'ın ABD CEO'su istifa etti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-09 18:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Amerika Birleşik Devletleri’nde hizmet veren borsası Binance.US’in CEO’su olan Brian Brooks dün sürpriz bir şekilde görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in ABD versiyonu Binance.US’in CEO’su Brian Brooks, göreve geldikten üç ay sonra istifa ettiğini açıkladı.

Binance'dan kripto para pazarını hareketlendirecek açıklamaBinance'dan kripto para pazarını hareketlendirecek açıklama

Bu habere resmi Twitter hesabından paylaştığı bir tweetle veren Brooks, beklenmedik istifasının arkasındaki nedeni şu sözlerle açıkladı; “stratejik yön üzerindeki farklılıklar”

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) da konuyla ilgili yaptığı bir açıklamada Brooks’un istifasını doğrulayarak yaptıkları için ona teşekkür etti. Zhao ayrıca, Binance.US müşterilerine, bu olaydan hiçbir şekilde etkilenmeyeceklerine dair de güvence verdi. Changpeng Zhao, Twitter hesabında konuya yönelik yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Brian'ın BinanceUS için yaptığı çalışma paha biçilmezdi ve onun kripto endüstrisinin büyümesinin ayrılmaz bir parçası olmaya devam edeceğini umuyoruz" 

Binance kullanıcısı hesabının hacklendiğini iddia etti

Daha önce ABD Para Birimi Denetleyici Ofisi’nde (OCC) görev yapan Brian Brooks, Binance.Us şirketinde Mayıs ayında bu göreve getirilmişti. Bu kadar kısa sürede görevi bırakması ise pek beklenen bir gelişme olmamakla birlikte kripto para dünyasında büyük bir yankı uyandırdı.

Brooks’tan önce şirketin CEO’su olan Catherine Coley de hiç beklenmedik bir şekilde açıklama yapmadan şirketle yollarını ayırmıştı. Brooks’unda görevden kısa sürede ayrılması sosyal medyada şirketle ilgili spekülasyonların doğmasına neden oldu.

 


Binance İngiltere'de yasaklanıyor!Binance İngiltere'de yasaklanıyor!
HSBC Binance işlemlerini engelledi!HSBC Binance işlemlerini engelledi!

PAYLAŞ