Binance, kullanıcı politikasında değişikliğe gidiyor - Haberler - indir.com

Binance, kullanıcı politikasında değişikliğe gidiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-29 08:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Kullanıcı politikaları sebebiyle bazı ülkeler ile çeşitli sorunlarla karşı karşıya gelen Binance, yeni KYC gereksinimleri hakkında bilgi verdi. 

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak bilinen Binance, kullanıcı politikaları sebebiyle bazı hükümetlerle çeşitli sorunlar yaşıyor. Şirket, yeni KYC (Müşterini Tanı) gereksinimleri hakkında duyuru da bulundu.

Binance kullanıcısı hesabının hacklendiğini iddia ettiBinance kullanıcısı hesabının hacklendiğini iddia etti

Binance, yeni KYC gereksinimlerini aktardı

Temel olarak doğrulama işleminin sadece bir gün içerisinde gerçekleştirileceğini dile getiren Binance, tüm belgelesin onayı 20 iş gününe kadar sürebileceğinin altını çizdi. Onay için resmi kimlik, yüz doğrulaması ve ikametgah adreslerini kanıtı niteliğinde belgelerin şirkete gönderilmesi gerekiyor. Şirket tarafından konu ile ilgili olarak aktarılan duyuruda, "Tüm yeni kullanıcıların kripto para yatırma, alım/satım ve çekme dahil Binance ürünlerine ve hizmet tekliflerine erişmek için Orta Düzey Doğrulamayı tamamlaması gerekiyor." ifadeleri yer alıyor.

Daha önce doğrulama işlemini gerçekleştirmeden kripto para ticareti yapmasına izin verilen halihazırda bulunan kullanıcıların sadece para çekme, sipariş iptali, pozisyon kapatma ve geri ödeme işlemlerini yapmalarına izin verilecek. Görevliler, finansal suçlara karşı yatırımcı güvenliğini artırmanın yeni bir yolu olarak KYC ve Kara Para Aklamayı Önleme politikasının uygulandığının altını çizdi. Binance CEO’su Changpeng Zhao, "Doğrulanmamış Binance kullanıcıları için günlük para çekme limiti 2 Bitcoin’den 0.06 Bitcoin’e düşürüldü. Bazı ülkelerde lisanssız faaliyet gösterdiğimiz için uyarıldığı için hükümetler ile ortak çalışma yürütmeyi planlıyoruz." dedi. Konu hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 


Binance'dan kripto para pazarını hareketlendirecek açıklamaBinance'dan kripto para pazarını hareketlendirecek açıklama
Binance CEO'su Elon Musk'ın eleştirisini yanıtladı            Binance CEO'su Elon Musk'ın eleştirisini yanıtladı            
Binance İngiltere'de yasaklanıyor!Binance İngiltere'de yasaklanıyor!

PAYLAŞ