Binance Google Authenticator sorunu nasıl çözülür? - Haberler - indir.com

Binance Google Authenticator sorunu nasıl çözülür?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-18 12:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Gündemi meşgul edip oldukça kullanıcıları zora sokan Binance sorunu uzun zamandır çözüm arıyordu. Binance borsası kullanıcılarının son zamanlarda yakındıkları ve çözüm bulmakta oldukça zorlandıkları sorunun ne olduğu merak ediliyordu. Kullanıcıların sorun yaşadığı konu ise Google Authenticator ürettiği kodlara erişilemediği için Binance girişi yapılamaması olmuştu.  Bu kapsamda Binance girişi yapmamışsanız ve giriş için telefonunuzda kayıt var ise ancak Google Authenticator sildiğiniz için withdraw yapamıyorsunuz. Bunun sebebinin ise withdraw gibi işlemlerde Google doğrulaması isteniyor olması. Bunun yanı sıra Google Authenticator tekrardan kurmanız hem hesap güvenliği hem de Binance?in bir sistem değişikliği sonrasında giriş yapabildiğiniz cihazlardan da giriş yapamamaya başlıyorsunuz.

Bu nokta da Hesap Kurtarma alanından hizmet veren hesapkurtarma.com isimli websitesi devreye giriyor. Bu kapsamda deneyimli ekibin, yoğun talep üzerine Binance ile alakalı da çalışma başlaması derin bir nefes aldırdı. Hesabınızı da 100 tl karşılığında kurtarıyorlar. Deneyimli ekibe güvenen kişilerin ücreti gayet uygun buldukları da belirtilenler arasında yer alıyor. Şifte kaybeden kullanıcılar için ise bir kaç yöntem belirtiliyor.

Hesap kurtarma işlemi ise şu şekilde belirtiliyor;

Binance Google Authenticator Sorunu

1. Kullanıcıların Ehliyet, Pasaport ya da kimliklerinin önlü ve arkalı çekilmiş fotoğrafı gerekiyor.

2. Hangi belgeyi gönderdiyseniz onu elinizde tutarak ve boş bir a4 kağıda 2FA Reset ve o günün tarihini atıp, Selfie çektiğiniz fotoğrafınız gerekiyor. 3. Binance giriş yaptığınız mail adresiniz ve şifreniz gerekli olmakta.

3. Binance giriş yaptığınız mail adresiniz ve şifreniz gerekli olmakta





PAYLAŞ