Binance CEO'su Elon Musk'ın eleştirisini yanıtladı             - Haberler - indir.com

Binance CEO'su Elon Musk'ın eleştirisini yanıtladı            

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-01 09:30:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Tesla CEO’su Elon Musk tarafından gündeme getirilen elektrik tüketim eleştirilerine Binance CEO'su Changpeng Zhao’dan yanıt geldi.

Kripto para dünyasında son dönemlerin en çok konuşulan konularından birisi madencilik nedeniyle elektrik tüketiminin artması. Bu gerekçeyle Tesla araç ödemelerinde Bitcoin almayacağını duyurarak konuyu gündeme getiren Elon Musk, daha sonrasında önde gelen madencilik şirketleriyle görüşme gerçekleştirerek karbon ayak izi konusunda söz almıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Binance CEO'su Changpeng Zhao tarafından yapılan yeni açıklamalar ise konuyu yeniden gündeme getirdi.

Elon Musk'a mining nedeniyle oluşan iklim sorununu çözme sözüElon Musk'a mining nedeniyle oluşan iklim sorununu çözme sözü

“Otomobiller de elektrik tüketiyor!”

Twitter hesabından açıklamalar yapan Binance'in CEO'su CZ, Elon Musk’ın en önemli projelerinden birisi olan Tesla’daki elektrik araçlara dikkat çekti. "Arabaları çalıştırmak için elektrik kullandığınız zaman bu çevre dostu oluyor. Dünyanın en etkili finansal ağlarını çalıştırmak için elektrik kullandığınızda bu çevresel sorun oluyor" diyerek elektrik tüketimlerinde farklı bir noktaya dikkat çeken CZ, Elon Musk tarafından yapılan eleştirilere farklı bir bakış açısı sundu.

Changpeng Zhao tarafından yapılan bu açıklamaların ardından Elon Musk’ın nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor.



PAYLAŞ