Binance Alman bankalarından daha karlı çıktı! - Haberler - indir.com

Binance Alman bankalarından daha karlı çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-02 17:05:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Almanya' nın en büyük finansal kuruluşu olan olan ve 148 yıllık geçmişi ile Avrupa' nın hatrı sayılır finans kuruluşu Deutsche Bank , geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 2018 yılının ilk çeyreğinde 146 milyon dolarlık kar bildirdi. 100 bin çalışanı ile köklü bir maziye sahip olan Deutsche Bank açıkladığı karın yanında henüz 8 aylık bir geçmişe sahip olan ve sadece 200 çalışanı olan dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ise ilk çeyrekteki karını 200 milyon dolar olarak açıkladı.

Binance CEO' su Changpeng Zhao, yaptığı açıklamada Binance borsasının kendi topraklarında hizmet vermesine izin verecek ülkelerin " çok yakışıklı" vergi geliri elde edeceklerini ifade etti. Açıklamanın devamında ise şirketin yılın ilk üç aylık karlılığını 7.5 milyon dolar , ikinci çeyrek karlılığını ise 200 milyon dolar olarak bildirdi.

Operasyonlarını  daha önceden Tayvan' dan gerçekleştiren şirket aldığı bir kararla tüm operasyonlarını Malta adasına taşımıştı. Yükselen ve durdurulamayan trend haline gelen kripto para birimlerinin en büyük borsası olan Binance , üstel büyüme oranı ve kripto para piyasalarının karlılık artışı sebebiyle Malta adası yöneticileri para ekonomisine olan yaklaşımları oldukça olumlu bir şekilde seyrediyor.

Ünlü Alman bankası Deutsche Bank' ın CEO' su Christian Sewing' in planı ise bankanın risk fonu yatırımlarından uzaklaştırarak hala baskın olduğu alanlarda istikrar sağlaması. Yeni CEO Sewing, 800 milyon dolarlık yeniden yapılandırma planı ışığında personel azaltılması ve 2018 yılının sonuna dek karlılığın artırılması stratejisi izleyecek.





PAYLAŞ