BİM'den oyuncuları heyecanlandıran kampanya! - Haberler - indir.com

BİM'den oyuncuları heyecanlandıran kampanya!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 12:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

BİM marketler zinciri, önümüzdeki haftanın aktüel ürünlerinde, oyuncuları sevindirecek bir haber verdi ve PlayStation 4 ve RDR 2 fırsatını duyurdu.

Mağaza zincirleri, kullanıcılara teknolojik ürünleri uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Bir süredir devam eden bu uygulama, insanlar tarafından yoğun ilgi görmeyi başarınca, süreklilik kazandı. Artık her hafta açıklanacak olan ürünlerin listesi, teknoloji severler tarafından merakla bekleniyor. Teknolojik ürünler aynı zamanda ülkemizdeki kurlardan dolayı çok uçuk fiyatlara tekabül ettiği için, BİM gibi mağazaların yaptığı bu kampanya, teknoloji severlere alternatif oluşturuyor. BİM’in önümüzdeki haftanın aktüel listesi, daha çok oyun tutkunlarını heyecanlandıracak gibi görünüyor. Hala PS 4 sahibi olmaya ve olmak isteyen oyun severler, bu hafta BİM’in PS 4 ve RDR 2 fırsatından yararlanabilecekler.

BİM markette PS 4 Slim satılacakBİM markette PS 4 Slim satılacak

Residevt Evil 2 Remake'e Çıkış Tarihinden Sonra Ücretsiz DLC Gelecek!

BİM’de PS4 Slim ve Red Dead Redemption 2, 2 bin TL’ye satışa çıktı

 

BİM marketler zincirinde, 1 Şubat 2019 tarihinde satışa çıkacak olan teknolojik ürünlerin listesi, oyun tutkunlarının hoşuna gidecek. 500 GB kapasiteli PS4 Slim, 1 adet oyun kolu ve Red Dead Redemption 2, önümüzdeki haftanın listesinde dikkat çekiyor. Yeni bir konsol alma düşüncesi içerisinde olanlar için çok iyi bir fırsat olacak olan bu kampanya, fiyatıyla da dikkat çekiyor. Normal şartlarda, PS4 Slim’in fiyatı bin 800 – bin 900 TL arasında değişiyor. BİM 2 bin Tl fiyatla, 469 TL'lik Red Dead Redemption 2’yi de verince, daha iyi bir imkan sağlamış oluyor.

Yine oyuncuları sevindirecek bir diğer ürün, Trust Carus oyuncu kulaklığı. Yine önümüzdeki haftanın aktüel listesinde yer alan  Trust Carus oyuncu kulaklığı, dış kısımda ses kontrol ve mikrofonu sessize alma gibi özellikler sunuyor. Satın almak isteyenler, BİM’den 125 TL karşılığında kulaklığa sahip olabilecekler.


BİM bu sefer de iPhone X satacak! Kaça satılacak?BİM bu sefer de iPhone X satacak! Kaça satılacak?
Hangi Bim mağazalarına iPhone X geliyor!Hangi Bim mağazalarına iPhone X geliyor!
Bim hangi mağazalarında Note 8 satacak?Bim hangi mağazalarında Note 8 satacak?

PAYLAŞ