BİM, şimdi de Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörü yüzde elli indirimli satacak - Haberler - indir.com

BİM, şimdi de Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörü yüzde elli indirimli satacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-15 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Son dönemde satışa çıkarttığı ürünler ile piyasada adından söz ettirmeye devam eden BİM, geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu iPhone X serisi ile dikkatleri çekmişti. Sınırlı sayıda mağazalarında satışa çıkan iPhone X fiyatı piyasasının oldukça aşağı rakamlarına sahip olarak dikkat çekmişti. Şimdi ise BİM, Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörünü satışa sunuyor. Geçtiğimiz dönemlere baktığımızda 2015'te Star Wars 7 Güç Uyanıyor serisine özel olarak uygun fiyatlı lisanslı ürünleri sunmuştu. Şimdi ise BİM yeni Bluetooth hoparlörü ile kullanıcıları kendine çekmeyi istiyor.

Oyunculara özel FİFA 18'li PlayStation 4 serisi sonrasında Apple aksesuarları ve iPhone 7 gibi ürünler ile kullanıcıları çoşturmaya devam ediyor. Xiaomi'nin piyasada 250 TL fiyat etiketine sahip olan Mi Bluetooth Hoparlör model BİM'de sadece 129 TL fiyat etiketine sahip olacak. 16 Mart Cuma günü ile beraber BİM mağazalarında yerini alacak olan Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörüne peşin fiyatına 6 taksit imkanı da bulunacak.

Akıllı telefon ile speaker üzerinden konuşma özelliğine sahip olan hoparlör, Bluetooth 4.0 teknolojisine sahip durumda. 85 Hz ile 20 KHz frekans aralığında ses deneyimi sunabiliyor. 2 Kanallı stereo özelliğine sahip cihaz 6W güce sahip durumda. Ayrıca modelin Aux ve MicroSD kart yuvalarına sahip olduğunu da belirtelim.





PAYLAŞ