Bilmediğiniz numaraların operatörlerini nasıl öğrenebilirsiniz? - Haberler - indir.com

Bilmediğiniz numaraların operatörlerini nasıl öğrenebilirsiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-03 14:03:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Soru-Cevap

Operatörün internet sitesinden bir diğer değişle kontör yüklemesi gerçekleştirmek istiyorsanız tek tek deneme yapmak yerine, numaranın hangi operatöre ait olduğunu kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. 3 ayro operatörün web sitesinde kredi kartınız ile tek tek deneme yapmak yerine size sunacağımız web adresi üzerinden ilk etapta numaranın nerede olduğunu hemen öğrenin.

Sizi arayan numaraların hangi operatörü kullandıklarını merak mı ediyorsunuz? İnternet üzerinden hediye TL yüklemesi yaparak, numaranın hangi operatöre ait olduğunu bilmiyor musunuz? Yükleme gerçekleştireceğiniz hattın sahibine sürpriz yapmak mı istiyorsunuz? Operatörün internet sitesinden bir diğer değişle kontör yüklemesi gerçekleştirmek istiyorsanız tek tek deneme yapmak yerine, numaranın hangi operatöre ait olduğunu kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. 3 ayro operatörün web sitesinde kredi kartınız ile tek tek deneme yapmak yerine size sunacağımız web adresi üzerinden ilk etapta numaranın nerede olduğunu hemen öğrenin. Bu işlem ise size güven verecek olaan e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. BTK tarafından sunulan bu hizmete ulaşmak istiyorsanız buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Android Cihazların Seri Numarası Nasıl Öğrenilir?Android Cihazların Seri Numarası Nasıl Öğrenilir?

Bazen hata mesajı ile karşı karşıya kalabilirsiniz

Bilgi almak istiyorsanız ise turkiye.gov.tr/btk-numara-tasima bölümünde numara sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Zaman zaman yoğunluk nedeni ile zaman zaman ise sık sorgulamadan ötürü hata mesajı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Size vermiş olduğumuz adres numara taşımada kullanılan sorgulama ekranı olarak karşınıza çıkıyor. Bu bölümden hat taşıma taleplerini adım adım takip edebilmek adına tercih ediliyor daha çok. Öte yandan sorgulatmış olduğunuz numaranın bağlı olduğu operatörü öğrenme seçeneği size sunuyorlar. İnternet üzerinden imei kaydı oluşturmak için ise e-Devlet Kapısı imei seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Bizi okumaya ve takip etmeye devam edin. Aynı zamanda sosyal medya hesaplarımızı takip ederek, tüm gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

 

 

 


Whatsapp'da numaraların yerini QR kodlar alacakWhatsapp'da numaraların yerini QR kodlar alacak

PAYLAŞ