Bilişim Zirvesi Çocuklar için Geliyor! - Haberler - indir.com

Bilişim Zirvesi Çocuklar için Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-22 12:40:23
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Bilişim Zirvesi tarafından 23-24 Mayıs tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleştirilecek olan ''Çocuklar İçin Bilişim Zirvesi'' (ICT Summit Now for KIDS), çocukların ve gençlerin teknolojide kullanıcı olmaktan bir adım öteye geçmesini amaçlıyor.

Çocuklar için Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleştirilecek zirve'nin ana teması 'Teknolojiye Doğan Çocuklar'. Çocuklar için Bilişim Zirvesi'nde; eğitim, güvenlik, teknoloji ve sağlık gibi ana kategorilerde uzman konuşmacıların katılımları ile ailelere yeni bir bakış açısının sunulması hedefleniyor.

Çocukların ve gençlerin uygulamalı takım çalışmalarının, ebeveynler için 100'e yakın oturumun gerçekleşeceği etkinlik herkesin katılımına açık olacak. Etkinliğe katılmak isteyenler etkinliğin resmi web sitesinde bulunan 'Online Kayıt' formunu doldurarak ücretsiz giriş hakkına sahip olacaklar.

Çocuklar için Bilişim Zirvesi'15

Çocuklar İçin Bilişim Zirvesi'nde Kimler Buluşuyor?

Anne babalar, çocuklar, gençler, öğrenciler, teknolojiyi üreten ve etkin kullanan şirketler, pedagoglar, doktorlar, yazarlar, eğitimciler, akademisyenler, sosyal sorumluluk projelerinin öncüleri, danışmanlar, sağlık uzmanları, spor kurumları, bankacılar, sanatçılar, blog yazarları, oyun sektöründen uzman ve amatör kişiler, oyuncak sektörü, çocuk-genç tekstil üreticileri ve daha fazlası.

Çocuklar İçin Bilişim Zirvesi'nde Neler Var?

Konferans, Sergi, Eğitim bölümü, Oyun alanlarının ve şenliklerin yapılacağı etkinlikte ayrıca Keynote konuşmacılar, sunumlar, paneller, stand alanları, çocuklar için yazılım geliştirme atölyeleri, Workshoplar, oyun ve eğlence alanları ile ünlüler bulunacak.

Sitemiz indir.com'un Medya Sponsoru olarak desteklediği Çocuklar İçin Bilişim Zirvesi'15 etkinliği hakkında daha detaylı bilgi almak için  http://www.bzcocuk.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ