Bilgisayarlar için en iyi 5 FPS oyunu - Haberler - indir.com

Bilgisayarlar için en iyi 5 FPS oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-28 08:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Şimdiye kadar yapılmış en iyi FPS (First-Person Shooter) video oyunları hangileridir? Video oyunları, günümüzde özellikle FPS türünde çok popüler hale geldi. Her gün daha iyi grafikler, daha iyi oynanış ve genel olarak daha iyi bir oyun deneyimi sunan birçok oyun piyasaya çıkıyor. Bu oyunlarla ilgili tek sorun, en son işlemciye ve grafik kartına sahip, açıkçası hiç de ucuz olmayan üst düzey bilgisayarlara ihtiyaç duymalarıdır.

Ancak, daha iyi grafikler her zaman daha iyi oyun deneyimi anlamına gelmez. Elbette, herkes gerçeğe yakın grafiklerden ve efektlerden hoşlanır, ancak oyundan zevk almıyorsanız bunların ne anlamı var? İşte PC için şimdiye kadar yapılmış en popüler 5 FPS oyunu 

Şu anda oynanabilecek En İyi Stadia Oyunları 2021Şu anda oynanabilecek En İyi Stadia Oyunları 2021

5. Modern Warfare 2

Modern Warfare 2, şimdiye kadar yapılmış en iyi COD oyunu olarak kabul edildi. COD serisinin altıncı sürümüydü ve 2009'da piyasaya sürülmesinden bu yana büyük bir kabul gördü. Grafik kalitesi, o zamanlar video oyunlarında bulabileceğiniz en iyisiydi ve kampanya, günümüzün aksine uzun ve çok eğlenceliydi. FPS oyunları yalnızca çok oyunculu oyunlar için satın alınır.

2020'nin en iyi mobil oyun ve uygulamaları

Oyun eleştirmenlerinden çok olumlu eleştiriler aldı ve oldukça doğru olan “Şimdiye kadar yaratılmış en iyi COD oyunu” olarak adlandırıldı. Bugün, yeni COD sürümleri temelde daha iyi grafiklerle aynıdır.

4. Far Cry 3

Far Cry 3, Far Cry serisinin üçüncü oyunudur. Far Cry 1 ve 2 gibi, FC3 de Pasifik okyanusunun ortasındaki bazı güzel ve egzotik adalarda geçiyor. Açık dünyadır, yani yalnızca belirli birkaç yerle sınırlı değilsiniz.

Tüm adaları keşfedebilir, iki ana düşmanı alt etmeniz gereken ana görevde ilerleyebilirsiniz: Vaas ve Hoyt'un yanı sıra korsanları avlamanız gereken ikincil görevleri tamamlayabilirsiniz.

Grafik kalitesi, gerçek zamanlı efektler ve gölgelerle çok iyi. Far Cry 3 oyununun ayarlarını düzeltmek istiyorsanız iyi bir bilgisayara ihtiyacınız olacak.

3. Crysis 1

Crysis 1, Crysis serisinin ilk ve muhtemelen en iyi bölümüdür. Tıpkı Far Cry 3 gibi Crysis 1 de egzotik adalarda geçiyor ve oynanış açık dünya. Ancak bu sefer, mermilere dayanabilen ve sahibine onu güçlü kılan yüksek güç veren fütüristik bir yüksek teknoloji kıyafeti olan bir asker gibi davranıyorsunuz.

Crysis 1, görebileceğiniz en iyi grafiklerden bazılarına sahiptir. Oyun 5 yıl daha eski olmasına rağmen, grafik kalitesi söz konusu olduğunda FC3 ile bile rekabet ediyor. 2007 yılında çıkan bu oyunları oynamak için güçlü bir bilgisayara ihtiyacınız var.

2. DOOM

Doom muhtemelen en eski FPS oyunudur. 21 yıl önce 1993'te yayınlandı. Bir korku oyunuydu ama grafiklerin pikselli ya da şimdi dediğimiz gibi retro olduğu düşünülürse çok korkutucu değildi. FPS türünde en büyük etkiye sahip oyun olarak kabul edilir.

1.Half Life

Doom en büyük etkiye sahip oyun olsa da Half-Life tüm FPS oyunlarının babasıdır. 1998'de piyasaya sürülen HL1 büyük bir başarıydı ve o zamandan beri 10 milyondan fazla kopya satıldı. HL1'in ne kadar popüler olduğunu oyun sitelerine bakarak anlayabilirsiniz. Üçüncü taksitin çalıştığına dair resmi bir onay olmamasına rağmen, Half-Life 3'ün çıkışını zar zor bekliyorlar.

 




İşlerinizi kolaylaştıracak platformlar arası en iyi 5 uygulamaİşlerinizi kolaylaştıracak platformlar arası en iyi 5 uygulama
Kitlenizi büyütmenize yardımcı olacak en iyi 6 e-posta bülteni aracıKitlenizi büyütmenize yardımcı olacak en iyi 6 e-posta bülteni aracı

PAYLAŞ