Bilgisayarınızda oynayabileceğiniz Siberpunk temalı 10 oyun - Haberler - indir.com

Bilgisayarınızda oynayabileceğiniz Siberpunk temalı 10 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-13 17:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Bilgisayarınızda oyun oynamaktan keyif alıyorsanız Siberpunk temalı oyunları tercih edebilirsiniz. Uçan arabalar, robot uzuvlar, hologram reklam panoları ve daha nicesi ile ilginizi çekebilecek siberpunk temalı 10 oyunun keyfine bakabilirsiniz. Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077'nin çıkış süresine az bir süre kaldı. Siberpunk temasında çıkacak olan bu oyundan önce evrene hakim olmak ve bu türde yapılmış olan oyunları oynamak isterseniz, temaya dair başarılı oyunları bu listede bulabilirsiniz. Siberpunk teması elbette ki yalnızca neon ışıklı temalardan ibaret bir evren değil. Söz konusu tema, içerisinde ciddi bir kültür barındırmakta. Kendi edebi eserlerinden kendi felsefesine kadar içerisinde barındırdığı pek çok öge ile siberpunk teması gerçek bir alt kültür. 

Cyberpunk 2077

Siberpunk, açık dünya, zengin hikaye, birinci şahıs, RYO, fütürist, aksiyon, atmosferik yapılar üzerine kurulan Cyberpunk 2077, 19 Kasım 2020 tarihinde oyuncuların beğenisine sunuldu. CD projekt Red tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077'nin yayıncı firması ise CD Projekt Red'dir. Oyuncunun çok oyunculu desteği şu an için mevcut değildir. Türkçe yamaya sahiptir. Steam, Epic Games, Playstation, Xbox, Google Stadia, Gog platformlarından rahatlıkla oynayabilirsiniz. 

Cyberpunk 2077 indir

Gemini Rue

Point & Click, macera, bilim kurgu, noir, Retro türünbde olan Gemini Rue 2011 yılında oyuncuların beğenisine sunuldu. Joshua Neumberger tarafından geliştirilen bu heyecan verici oyunun yayıncı firması ise Wadjet Eye Games. Metacritic puanı 82 olan Gemini Rue oyununun çok oyunculu desteği mevcut değildir. Bununla beraber oyunun Türkçe yaması da bulunmuyor. Oyunu Steam platformunda oynayabilirsiniz. 

Gemini Rue indir

Deus Ex: Human Revolution

Siberpunk, gizlilik, RYO, bilim kurgu, birinci şahıs, macera türünde olan Deus Ex: Human Revolution 2013 yılında oyuncuların karşısına çıktı. Eidos Montreal tarafından geliştirilen bu heyecan verici oyun Square Enix tarafından yayınlandı. Çok oyunculu desteği bulunmayan bu oyunun Türkçe yaması da bulunuyor. Oyun Steam platformunda oynanıyor. 

Deus Ex: Human Revolution indir

Transistor

Harika müzik, siberpunk, kadın karakter, bağımsız, RYO türünde geliştirilen bu heyecan verici oyun 2014 yılında oyuncuların karşısına çıktı. Supergiant Games tarafından geliştirilen Transistor'un metacritic puanı 83'tür. Çoklu oyuncu desteği bulunmayan bu heyecan verici oyunun Türkçe yaması bulunuyor. Oyunu Steam platformunda oynayabilirsiniz. 

Transistor indir

System Shock 2

Siberpunk, RYO, korku, bilim kurgu, klasik türde olan bu heyecan verici oyun 1999 yılında oyuncuların beğenisine sunuldu. İrrational Games, looking Glass Studios tarafından geliştirilen System Shock 2'nin yayıncılığı ise Nightdive Studios tarafından yapıldı. Çok oyunculu desteği bulunmayan bu bilim kurgu oyununu Steam üzerinden oynayabilirsiniz. 

System Shock 2 indir

Syndicate Wars

Aksiyon, Strateji, Sci – fi, bilim kurgu, siberpunk türünde geliştirilen Syndicate Wars oyunu Bullfrog Productions tarafından geliştirildi. Çok oyunculu desteği bulunan Syndicate Wars oyununun Türkçe yaması bulunmuyor. Oyunu GOG platformunda oynayabilirsiniz. 

Syndicate Wars indir

The Red Strings Club

Siberpunk, piksel grafik, zengin hikaye, 2D, Point & Click türünde olan The Red Strings Club oyunu 2018 yılında oyuncuların beğenisine sunuldu. Deconstructeam tarafından geliştirilen The Red Strings Club oyununun yayıncılığı ise Devolver Digital tarafından yapıldı. Çok oyunculu desteği bulunmayan The Red Strings Club oyununu Steam platformunda oynayabilirsiniz. 

The Red Strings Club indir

2064: Read Only Memories

Siberpunk, macera, bağımsız, piksel, bilim kurgu, stilize türüne sahip olan 2064 oyunu 2015 yılında piyasa sürüldü. Midboss LLC tarafından geliştirilen 2064 oyunu AGM Playısm tarafından yayınlandı. Oyunun Türkçe yaması ve çok oyunculu desteği bulunmuyor. Oyunu Steam platformunda oynayabilirsiniz. 

2064: Read Only Memories indir

Uplink

Hack, bağımsız, strateji, 2D, Siberpunk, harika müzik türünde geliştirilen Uplink oyunu 2006 yılında piyasaya sürüldü. Introversion Software tarafından geliştirilen bu heyecan verici oyun Introversion Software aracılığıyla yayınlandı. Oyunun çok oyunculu desteği ve Türkçe yaması bulunmuyor. Oyunu Steam üzerinden oynayabilirsiniz. 

Uplink indir

Final Fantasy VII

Jryo, sıra tabanlı, zengin hikaye, macera, açık dünya, bilim kurgu, siberpunk türünde geliştirilen Final Fantasy VII oyunu 2013 yılında piyasaya sürüldü. Square Enix geliştirilen bu heyecan verici oyun yine aynı şirket tarafından yayınlandı. Çok oyunculu desteği ve Türkçe yaması bulunmayan Final Fantasy VII oyununu Steam üzerinden oynayabilirsiniz. 

Final Fantasy VII indir

 

 





PAYLAŞ