Bilgisayarı üst düzey oyunları kaldıramayacaklar için 10 oyun - Haberler - indir.com

Bilgisayarı üst düzey oyunları kaldıramayacaklar için 10 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-06 11:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Oyun piyasasını geliştiğini söylemek artık demode haline geldi. Oyun piyasası bu kadar gelişmişken, platformlar da bu gelişime ayak uyduracak halde üretiliyor. Gelişen oyunlara karşın cihazınız geri planda kalıyorsa, bilgisayarınızda yine de oynayabileceğiniz oyunlar bulunuyor. Yazımızda her oyunu kaldırmayan bilgisayarlar için tercih edilebilecek 10 oyunu sizler için derledik.

Mafia 2

Mafia serisinin en çok sevilen oyunu olarak adlandırılan bu oyun kullanıcılarının büyük beğenisini almış gibi görünüyor. Ayrıca kullanıcılar tarafından yapılan bir diğer yorum ise; oyunun temasının oldukça keyifli olduğu. Sizinde cihazınız eskiyse bu oyunu tercih edebilirsiniz.

CS GO

En ünlü steam oyunları arasında gösterilen oyunun, PUBG den önce bulunan en iyi oyun olduğu söyleniyor. Yeni çıkan PUBG benzeri oyunları cihazınız kaldırmıyorsa bu oyunu sizde belli bir ücret ödeyerek çevrimiçi olarak oynayabilirsiniz.

Hearthstone

Tamamen strateji üzerine kurulu olan oyun bilindiği üzere bir kâğıt oyunudur. Sizde eğer strateji üretmek konusunda ustaysanız ve cihazınız her oyunu kaldırmıyorsa bu oyunu tercih edebilirsiniz.

Minecraft

Kullanıcılarının hayal gücüne hitap eden oyun bilindiği üzere popüler oyunlar arasında yerini alıyor.  Sizde bu oyunu her cihaz uygun olması özelliği neticesinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Mount & Blade ' Warband

Kılıç kalkan oyunu olan oyun kullanıcıları tarafından oldukça sevilmişe benziyor. Sistem gereksinimi açısından cihazları fazla yormayan bu oyun rahatlıkla oynanabilir.

Crysis 2

Sistem zorlayan yeni oyunlar kadar zevli olan bu oyun, grafiksel anlamda dönemine göre en çok ses getiren oyunlardan olduğu ifade edilebilir. Cihazları fazla zorlamayan bu oyunda eski cihaz sahipleri tarafından kolaylıkla oynanabilir.

ETS 2

Tır simülasyon oyunu olarak kullanıcılarıyla buluşan Euro Truck Simulator 2, tır simülasyon oyunları arasında epey ün salmışa benziyor. Yeni çıkan zorlu üst düzey oyunlara karşı bu oyunda tercih edilebilir. 

Assasin's Creed Brotherhood

Etkili hikayeye sahip oyunlar arasında bulunan bu oyuna her cihazdan erişim sağlanması mümkün.

L.A Noire

RockStar Games tarafından geliştirilen oyun, oldukça keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Sistem gereksinimi az olan oyunlar arasında bu oyunu da gösterebiliriz.

This War Of Mine

Sıralamada bulunan diğer oyunlara göre daha yeni olan oyunu, cihazınız eski ve üst düzey oyunları kaldırmıyorsa sizde tercih edebilirsiniz.





PAYLAŞ