Bilgisayardan Vine Videolarını İzleyin - Haberler - indir.com

Bilgisayardan Vine Videolarını İzleyin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler sosyal video paylaşım ağı Vine üzerindeki videoları bilgisayarınızdan izleyebilmenizi sağlayan eklenti ''VineClient'', Chrome mağazasında yayınlandı.

Vine'dan bağımsız yani resmi bir eklenti olmayan VineClient ile kullanıcılar mobil uygulamalar üzerinde gerçekleştirdiğiniz tüm işlemleri bilgisayarlarınız üzerinden de yapabilirsiniz. Bu sayede de mobil cihazların küçük ekranındaki kısıtlamalardan kurtularak kolay bir şekilde uygulama içinde gezinti yapılabileceği gibi aynı zamanda videolarınızı yükleyebilir, bilgisayarınıza indirebilir ve diğer Vine kullanıcıları ile etkileşim içinde olabilirsiniz.

Aşağıda indirme linkini verdiğimiz VineClient'i bilgisayarınızdaki Google Chrome tarayıcısına yükledikten sonra kendinize ait olan Vine ana akış sayfasını aynen görebilir gibi aynı zamanda paylaşılan tüm videoları da izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra eklenti üzerinden videolarınızı yükleyebilir, indirebilir ve hatta paylaşabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak mobil uygulamalar üzerinden yapabildiğiniz kanalları gezme, kullanıcıları takip etme, takip isteklerini kabul etme, videolara yorum yazma, beğenme ve beğeni kaldırma, videolarınızı silme, profil düzenleme ve profil fotoğrafı değiştirme gibi pek çok işlemi de VineClient ile masaüstünden yapabilirsiniz.

Vine'ın mobil uygulamalarını ve masaüstü çözümü olan VineClient eklentisini aşağıdaki bağlantıları tıklayarak indirebilir ve ayrıca eklenti için hazırlanan videoyu izleyebilirsiniz.




Bilgisayardan Vine Videolarını İzleyin


PAYLAŞ