BigReact Hackathon Yarışması 4 - 5 nisan'da! - Haberler - indir.com

BigReact Hackathon Yarışması 4 - 5 nisan'da!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-27 16:16:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

AGU Computer Society Nedir?

AGÜ öğrencilerinin bilgisayar bilimine dair entelektüel birikimlerini ve farkındalıklarını en üst seviyeye çıkarmayı kendine misyon edinen AGÜ Computer Society, geleceğin dönemlerin teknolojisine rahatlıkla uyum sağlayabilen, değişen teknoloji şartlarına kolaylıkla uyum sağlayabilen, dönemin gerektirdiği gereklilikleri doğru bir şekilde yorumlayarak yanıt verebilen, ileri görüşlü bireylerin toplumumuza kazandırma vizyonunu ilke edinmiştir. 

Hackathon Nedir?

Hackathon (ya da codefest olarak bilinir) bilgisayar programcıları, grafik tasarımcıları, arayüz tasarımcıları ve proje yöneticileri de dahil olmak üzere katılım sağlayan kişilerin yoğun bir biçimde yazılım projelerinin geliştirilmesi amacı ile diğer takımlar ile rekabet içinde bulunduğu bir olay. 

Resmi olarak tanıtılan Sony Xperia Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Sony Xperia Pro özellikleri ve fiyatı

BigReact Nedir?

BigReact topluluğu kar amacı olmaksızın yazılım teknolojisi üzerine yarışmalar ve konferanslar düzenlemeyi hedefleyen, istihdamı artırmayı amaç edinmiş bir girişimci topluluğudur. Şu an da 20 kişilik mühendislik ekibi ile organizasyon edilmektedir.

Etkinlik Hakkında Bilgilendirme

Etkinliğimiz toplam 12 saat sürecektir. Etkinliğin başlama anından itibaren ilk 5 saat ziyarete açık olacak ve sonrasında son 5 saat kaldığı zaman da ziyarete açık olacaktır. Başvurular internet sitesi üzerinden alınacak olup 10 takım seçilecektir. Etkinlik alanında yeme içme sınırsız ve etkinlik süresince açık olacaktır. Etkinlik başlarken alanlarında profesyonel iş adamları ön eğitim verecektir. 

 

 


Google'ın görsel arama sonuçlarına yeni bir özellik geliyorGoogle'ın görsel arama sonuçlarına yeni bir özellik geliyor

PAYLAŞ