Beyzbol Oyunu Million Dollar Arm Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Beyzbol Oyunu Million Dollar Arm Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Önümüzdeki hafta vizyona girecek olan ve gerçek hayattan alıntılanmış hikayesiyle oldukça ilgi göreceği tahmin edilen Million Dollar Arm filminin resmi oyunu bugün itibariyle mobil platformlarda indirmeye sunuldu.

Hindistan beyzbol ligine yeni yıldızlar kazandırmak amacıyla başlatılan Million Dollar Arm isimli realite şovundan esinlenilmiş olan filmde, bir milyon dolarlık ödülü ilk defa kazanan Rinku Singh ve Dinesh Patel adlı sporcuların hikayesi konu ediliyor.

Million Dollar Arm

Bugün mobil platformlarda yayınlanan filmin resmi oyununda ise bir beyzbolcu karakterini kontrol ederek karşınızda duran hareketli hedeflere topu en iyi açıyı hesaplayarak atmanız ve bu hedefleri vurarak en iyi puanı elde etmeniz gerekiyor.

İlerledikçe daha zorlu seviyeler ile karşılaşacağınız oyunda ayrıca skorlarınızı global liderlik tablosu üzerine yazdırabilir ya da Facebook üzerinde paylaşabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone, iPad ve Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantılara tıklayarak indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Million Dollar Arm Tanıtım Videosu


PAYLAŞ