Bethesda'nın Yeni Prey Oyunundan Oynanış Videosu Geldi - Haberler - indir.com

Bethesda'nın Yeni Prey Oyunundan Oynanış Videosu Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-11 11:50:55
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Oyun dünyasında adından sıkça söz ettiren Prey, yeniden kendisini gündeme taşıdı. Oyuncularının karşısına yepyeni bir video ile çıktı.

Prey 2006 yılında oyun camiasında boy göstermiş, Human Head'in geliştirdiği Take ' Two'nun ise dağıttığı Bir FPS korku oyunudur. Yapımının çok uzun sürmesiyle birlikte devam oyunu da aynı şekilde uzun bir aradan sonra gelmiştir. Daha sonra oyunun hakları, Bethesda ve Arkane'in eline geçti. Bu iki isimde kullanıcılarının da yorumundan anlaşıldığı gibi, oyunu çok daha iyi bir hale getirdi. Böylelikle korku oyunları hayranlarının raflarına girecek bir oyun listeye eklendi. İlk oyunu da başarılı bulan kullanıcılarının, yeni gelen seriden beklentileri yüksek oldu. Merak edenler için, Bethesda Prey'in videosunu oyunculara sundu.

2006 yılında 2K Games tarafından piyasaya sürüldüğünde de , oyun gayet olumlu eleştiriler almıştı. Fakat devamının gecikmesi kullanıcıları biraz kızdırmıştı. 2009 yılında oyunu Bethesda'nın almasıyla, oyun kendisini toparlamaya başladı. Oyuncuları heyecanlandıracak haberlerde gelmeye başladı. Bethesda bu yeni oyun için 7 sene bekledi ve bu 7 sene sonunda oyunculara bombayı patlattı. Haziran ayında düzenlenen E3 2016 etkinliğinde Bethesda oyunun yeni serisinin videosunu yayınladı. Bu video etkinlikte oldukça ilgi gördü. Bu videonun ardından kullanıcılar için, Prey'in resmi oynanış videosu da yayınlandı. Oyunun yeni serisiyle ilgili yapılan açıklamalarda, yeni kahramanın Morgan Yu olduğu söylendi. Oyunda insan ırkını geliştirmek için ahlaki olarak bir takım deneylere tabi tutulacağımız belirtildi. Talos  1 adlı uzay istasyonunda, hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz oyunda, size yardımcı olacak birçok yeteneğiniz ve silahınızda olacak.

Oyun PS 4, PC ve Xbox One platformları için FPS modunda hazırlanıyor. 7 yıl aradan sonra, konu bakımından ve genel olarak iddialı bir dönüş yapan oyunun tanıtım videosuna aşağıda izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ