Bethesda'dan bugüne kadar görülmemiş ceza! Hile yapanlar kompozisyon yazacak - Haberler - indir.com

Bethesda'dan bugüne kadar görülmemiş ceza! Hile yapanlar kompozisyon yazacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-27 17:10:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Bethesda, Fallout 76 oyununda hile yapan kullanıcılarına hesaplarındaki yasağı kaldıracağını ifade etti. Fakat bunu ifade ederken birde şart ileri sürdü. Bethesda tarafından sunulan şarta göre şayet hile yapan bir kullanıcı olursanız üçüncü parti hile yazılımlarının bir çevrimiçi oyun topluluğuna neden zararlı olduğunu ifade eden bir kompozisyon yazmalarını isteyecek. 

Dünya üzerinde genel bir algıdır yanlış bir şey yaptığın zaman ceza verilmesi. Bu cezanın verilme nedeni ise yanlış bir şey yapıldığı zaman yapılan davranışın yanlış olduğunu belli etmek içindir. Bu anlayışa göre hareket eden Bethesda, Fallout 76 oyununda hile yapanları tespit ederek, birçok oyun stüdyosu gibi oyuncuların hesaplarını oyun yasağı getirerek onlara bir ceza verdi. Fakat ceza veren oyun şirketi oyuncularına tekrardan fırsat tanımayı da ihmal etmiyor. Ben sizi bilmem ancak Bethesda tarafından getirilen bu ceza türü benim bir hayli hoşuma gitti. Benim her ne kadar hoşuma gitse de bu ceza şekli uzun bir süre gündemde konuşulacak gibi görünüyor. 

Bethesda'nın Yeni Prey Oyunundan Oynanış Videosu GeldiBethesda'nın Yeni Prey Oyunundan Oynanış Videosu Geldi

https://www.indir.com/haberler/bethesdadan-bir-hata-daha-oyunculara-admin-yetkisi-verildi

Ceza yöntemi tüm Bethesda topluluğu tarafından kabul edildi

Oyun içerisinde hile yapan oyuculara oyun yasaklarını kaldırabileceklerini ifade eden Bethesda, hile yapan oyunculardan yönetim ekibine hile yapmak neden kötüdür başlık altında yazı yazdırarak yaptıkları işin ne kadar kötü olduğunu onlara göstermek istedi. Yönetim ekibi tarafından seçilen bu ceza türü tüm Bethesda topluluğu tarafından kabul edildi. 

 

 


Bethesda 7 yeni oyun ile geliyor!Bethesda 7 yeni oyun ile geliyor!
Bethesda E3 2017'de iki yeni oyun serisi duyurabilirBethesda E3 2017'de iki yeni oyun serisi duyurabilir
Bethesda, Prey for the Gods'ın ismini değiştirttiBethesda, Prey for the Gods'ın ismini değiştirtti

PAYLAŞ