Bethesda'dan bir hata daha: Oyunculara admin yetkisi verildi! - Haberler - indir.com

Bethesda'dan bir hata daha: Oyunculara admin yetkisi verildi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-06 14:22:45
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının oldukça kalabalık olduğu bu dönemlerde, oldukça büyük bir ilgi çeken Fallout 76 oyununa dair hatalar ve skandallar bitmiyor. Bethesda destek ekibinin kullanıcılara adminlik yetkilerini vererek büyük bir skandala daha imza attılar.

Bethesda'dan bir hata daha: Oyunculara admin yetkisi verildi!

Fallout 76 ile beklentileri bir türlü karşılayamayan Bethesda ekibi, son yılların en büyük hayal kırıklığı oldu. Her ne kadar güncellemeler ile birlikte oyunu toplamaya çalışsa da oyuncular artık bu durumdan çok da emin gibi durmuyor. Fallout 76 tarafında işler zaten kötü bir durumdayken, son gelen haberler ise tuz biber oluyor.  Öncelikle oyunun özel sürümünde kanvas çanta yerine, bu sürümü alan kişilere plastik ve dandik bir çanta verilmesi ile başladı.

Bethesda, Fallout 76'yı duyurdu!Bethesda, Fallout 76'yı duyurdu!

Bundan sonrası ise daha kötü. Bethesda ekibi çantadan şikayetçi olan kullanıcılar bir kısmına destek ekibinin adminlik yetkilerini verdi. Açılan ticketları açıp kapatabiliyorlar, silebiliyorlar veya düzenleyebiliyorlardı. Fakat asıl önemli nokta ticketların silinmesi veya  değiştirilmesi değildi. Çünkü bu kullanıcılar diğer kullanıcıların kişisel olan bilgilerini görebiliyorlardı. Bunu farkeden kullanıcılar Bethesda ekibine bu durumu bildirdi. Kısa bir süreliğine olsa da kullanıcılar kişisel bilgilerini sızdıran Bethesda, bir kez daha bir skandala imza atmayı başardı. Oyuncuların birçoğu şirketin ne kadar sorumsuz olduğundan şikayetçi olsa da oynanış konusunda hala oynayan oyuncular bulunuyor. Fakat Bethesda ekibine gelen eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor.


Fallout 76 iddialı geliyorFallout 76 iddialı geliyor
Fallout 76'nın oynanışına dair yeni bilgiler geldiFallout 76'nın oynanışına dair yeni bilgiler geldi
Fallout 76 sistem gereksinimleriFallout 76 sistem gereksinimleri

PAYLAŞ