Bethesda, Fallout 76'yı duyurdu! - Haberler - indir.com

Bethesda, Fallout 76'yı duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-31 13:10:35
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Bethesda dün çıkarttığı bir video ile gizemli bir kapı açmıştı. Gizliden çıkardığı videoyu hem Twitch hem de Twitter adreslerinden yayınlayan şirket yeni oyununu sonunda duyurdu. Fallout 76 adı verilen oyun ile bombayı patlattı. Her ne kadar Elder Scrolls 6 duyurusu dünyanın en büyük beklentilerinden olsa da oyunun Fallout olduğu ortaya çıktı. Duyuru yapımlarına rağmen pek bir şey anlaşılmasa da oyun sitesi Kotaku'ya konuşan 3 farklı kaynağa göre oyunun yapısı bugüne kadar yapılan oyunlardan farklı olacak. Hiçbir Fallout serisine benzemeyecek olan bu oyun tek oyunculu modu da bulunacak. Ama şirket asıl DayZ, Rust gibi oyunlar yapmak peşinde.

Fallout 76

Yayınladıkları son video ile oyunda çok oyunculu modun kesinlikle olacağını söyleyen şirket hiçbir Fallout serisinin bu çıkartıcakları yeni oyuna benzemeyeceğini duyurdu. Tamamen farklı bir konseptle mi geliyor yoksa eski oyunları geliştiriyor mu bilmiyoruz fakat oyunun büyük bir ilgi uyandırdığı ortada. Öyle ki dün yaptıkları duyuru ile binlerce soru almıştı. Daha sonra twitch.tv adresinden yayınladığı bir canlı yayında sürekli tekrarlayan bir video koysalar da yaklaşık olarak 60 bin kişi izledi. Yeni serisinin bu kadar merak edilmesi ve böyle bir duyuru yapılması oyuncuları heyecanlandırıyor. Fallout serisinin nasıl devam edeceğini ve ya bu oyununun nasıl olacağını görmek için 10 Haziran'da ki konferansı beklememiz gerekecek.

Artık yaz aylarına gelmişken bütün şirketler geliştirdikleri yeni oyunlarının bilgisini paylaşıyor. Örneğin Battlefield 5 ve Call of Duty Black Ops 4 gibi oyunların duyurulmasının ardından oyun piyasasında gergin bir bekleyiş olmaya başladı. Özellikle savaş oyunu meraklıları için yayınladıkları trailer videolarında oldukça çekişmeli geçicek online savaşlar hazırlanmıştı. Oyunlar hakkında ayrıntılı bilgi verilmese de yapacaklar konferans sonucunda oyunlar hakkında daha fazla bilgi öğrenebileceğiz.





PAYLAŞ