Bethesda bayram indirimlerinde en dikkat çeken oyunlar - Haberler - indir.com

Bethesda bayram indirimlerinde en dikkat çeken oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-05 09:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Bethesda bayram indirimleri kapsamında oyunculara çeşitli sürprizler sunmaya hızla devam ediyor. Ramazan Bayramı'nın gelişi ile beraber geliştirici şirket PC oyuncularını sevindirecek bir haber verdi. Şirketin Steam platformunda yer alan birçok oyununa ciddi indirimler yapıldı. Oldukça başarılı olan serilerde %75 oranına çıkan indirimler dikkat çekiyor. 16 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan indirim günleri ile beraber oyuncuların büyük kazanç elde etmesi bekleniyor. İndirimlerde kaçırılmaması gereken 5 oyun hakkında bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Bethesda bayram indirimlerinde kaçırılmaması gereken oyunlar

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

Oyunculara göre dünyanın en iyi oyunu olarak nitelendirilen Skyrim, indirim günlerinde oyuncuları sevindirecek. 2011 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan serinin son oyunu, birçok oyuncu tarafından oynanıyor. 2016 yılında modernize edilen Special Edition %50 indirimle 114.99 TL yerine 57.49 TL fiyat etiketine sahiptir. Xbox Game Pass abonelik sisteminde yer alan bu oyun Steam sürümünde ise büyük bir avantaj sağlıyor. Steam üzerinden alan  oyuncular, oyunun birçok modunu deneyebilirler. 

Fallout 4

Rol yapma teması üzerine kurulan serilerin vazgeçilmezi olan Fallout, indirim döneminde uygun fiyatla oyuncuların karşısına çıkıyor. Atompunk dönemi atmosferi ile dikkatleri üzerine toplayan serinin dördüncü oyunu %50'lik indirim ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Fallout 4 sürümü 133.00 TL yerine sadece 66.50 TL'ye sunuluyor. Bunun yanı sıra The Elder Scrolls V: Skyrim SE ve Fallout 4 G.O.T.Y oyunlarını içeren pakete de sadece 152.39 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Ayrıca Skyrim Special Edition‘da olduğu gibi Fallout 4'ün Steam versiyonunda dilediğiniz modları deneyebilirsiniz.

Fallout New Vegas

Fallout New Vegas, Fallout serisinin en sevilen oyunlarındandır. Rol yapma öğeleri ve detaylı hikayesi ile oyuncuların beğenisini kazanan Fallout New Vegas, oldukça uygun fiyat etiketine sahiptir. %50 oranında indirim uygulanan oyun 9.00TL' de satışa sunuluyor. Bunun yanı sıra tüm ek paketlerin yer aldığı Ultimate sürümüne de yine %50 indirimle sahip olabilirsiniz. 

Dishonored 1-2

Dishonored  serisi farklı oynanış tarzıyla yine oyun dünyasının beğenilen yapımlarındandır. Arkane Studios tarafından geliştirilen bu oyun serisi, uygun fiyatla sunuluyor. Serinin ilk oyununa %50'lik indirim yapıldı. İlk oyun 14.49 TL'ye, ikinci oyun ise 57.49 TL'ye oyuncuların beğenisine su7nuluyor. Bunun yanı sıra tüm seriye sahip olmak isteyen kullanıcılara özel Complete Collection ek paketi yine %50 indirim ile 177.00 TL‘ye sunuluyor.

Doom Eternal

Eski tarz FPS oyunlarını seven oyuncuların adeta gözdesi olan Doom Eternal'da indirimli sunuluyor. Yüksek tempolu oluşu adrenalini doruklara çıkarırken serinin son oyunu yine kayda değer bir indirimle oyuncuların beğenisine sunuluyor. Doom Eternal %67'lik indirim ile sadece 65.67 TL'ye satılıyor. Aynı zamanda bugüne kadar çıkan tüm oyunlarda yer alan Doom Franchise Bundle paketi de %65‘lik indirimle 164.84 TL'ye satışa sunuluyor. Özellikle de aksiyon dolu anlar içerisinde vakit geçirmek isteyenler için bu odlukça doğru bir seçenektir. 

 





PAYLAŞ