Bethesda 7 yeni oyun ile geliyor! - Haberler - indir.com

Bethesda 7 yeni oyun ile geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-22 10:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Kaliteli ve oyuncuların sevdiği birçok yapımla oyun dünyasının tanınan isimlerinden biri haline gelen Bethesda, önümüzdeki dönemde 7 oyun birden çıkarmaya hazırlanıyor. Firma, konuyla alakalı bazı açıklamalarda bulundu. Yapılan bu açıklamalara göre, Bethesda Studios önümüzdeki dönem içerisinde 7 tane farklı boyutlarda video oyunu projesi üzerinde çalışıyor. Açıklamaların sahibi, Bethesda Softworks'ün yönetim kurulu üyesi Todd Howard oldu. Howard, IGN'e verilen röportajda firmanın 7 projesinin de birbirinden farklı boyutlarda olduğunu söyledi. Bundan anlaşıldığı üzere 7 proje arasında hem büyük oyun projeleri, hem de küçük çaplı projeler yer alacak.

Bethesda, önümüzdeki dönem içerisinde oyun tutkunlarını oldukça heyecanlandırmaya hazırlanıyor. The Elder Scrolls, Fallout gibi sevilen yapımların altında imzası olan Bethesda,  önümüzdeki dönemde oyun severlere 7 yeni oyun sunmaya hazırlanıyor. Birbirinden farklı boyutlarda gelecek olan nu projelerden ikisi, geçtiğimiz zamanlarda duyurulmuştu. Bunlardan biri Fallout 4'ün sanal gerçekliğe uyarlanmış hali. Diğeri ise, Nintendo'nun çıkaracağı yeni oyun konsolu Switc için tasarlanan The Elder Scrolls V: Skyrim adlı yapım. Yine bilinen bir diğer şey de, firmanın bir mobil oyun üzerine çalışıyor olduğu. Bu haberlerin verilmesi, yeni projelerin nasıl olacağı hakkında merak uyandırmış durumda.

Yürütülen tahminlerden biri, Fallout 5 ya da Fallout evreninde geçecek olan bir online oyunun sunulması. Fallout 4'ün VR sürümünün de kısa bir süre sonra oyun dünyasına sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ