Beşiktaş'ın Yeni Resmi Mobil Uygulaması Duyuruldu - Haberler - indir.com

Beşiktaş'ın Yeni Resmi Mobil Uygulaması Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-03 19:00:16
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefonların yaygınlaşması ile beraber telefonlar için geliştirilen uygulamaların kategorileri ve işlevleri bir hayli gelişmeye başladı. Her çeşit sektörden şirketlerin mobil uygulamalarını telefonlarımız da görür olduk. Şimdi ise Spor anlamında yeni bir mobil uygulama haberini sizler için derledik. Başarılı Spor kulüplerinden olan Beşiktaş JK tarafından yapılan resmi bir açıklama ile yeni mobil uygulamalarının duyurusu gerçekleştirildi. Kulübe dair ana uygulama görevi görecek olan bu yei uygulama ile kulübe dair tüm bilgilerin en özel içeriklerin en kolay ve hızlı bir şekilde taraftarlara ulaştırılması hedefleniyor.

Beşiktaş JK mobil uygulamayı telefonlarına indirip üye olan tüm kullanıcılar şampiyonluk kutlamalarına dair en özel ve güzel anları uygulama aracılığı ile takip edebilecekler. Özel içerikler ile eşsiz bir deneyim sunması beklenen Beşiktaş JL mobil uygulaması ile oyuncular hakkında da birçok içerik bulunacak ve en eğlenceli videolar ile oyuncuların farklı yönleri taraftarlara sunulacak. Diğer yandan mobil uygulama aracılığı ile kulübün resmi TV kanalı olan BJK TV canlı olarak izlenebilecek ve ayrıca Kartal Yuvas'nda bulunan forma ve diğer ürünler uygulama içerisinden satın alınabilecek. Futbol haricinde basketbol, hentbol ve diğer spor dallarına dair karşılaşmaların kadro bilgileri ve çeşitli istatistikleri taraftarlar tarafından takip edilebilecek.

Beşiktaş JK mobil uygulaması şampiyonluk günü ve kutlamalarının yapılacağı tarih olan 3 Haziran Cumartesi tarihi ile beraber Android tarafından Google Play Store üzerinden ve iOS tarafında ise App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek. Ücretsiz olarak üye olunabilecek olan uygulama ile en özel içerikler ve canlı yayınlara erişmek mümkün olacak.

 

Uygulama içerisinde bulunacak olan bazı özel içerikler

  • Maç merkezi: Beşiktaş JK uygulamasıyla gelişmiş maç merkezi deneyimini keşfedin. Futbol, basketbol ve hentbol karşılaşmalarının canlı skor, kadro, istatistik bilgilerine ve canlı anlatımına ulaşabilirsiniz.
  • Puan durumu ve Fikstür: Tüm branşlarda, takımınızın mücadele ettiği lige özel puan durumu ve fikstüre kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Haberler: Kulüple ilgili resmi ve en güncel haberlere hızlı bir şekilde ulaşabilir; en sevdiğiniz branşı takip edebilmek için haber akışınızı düzenleyebilirsiniz.
  • Kampanyalar: Uygulamaya üye olan taraftara özel ayrıcalıklar dünyası sizi bekliyor. Üyeliğinizi tamamlayın ve size özel ayrıcalıklardan yararlanmaya başlayın.
  • Sosyal medya: Takımınızın sosyal medya hesaplarına tek bir yerden erişim sağlayabilirsiniz.
  • Galeri: Kulübün resmi fotoğraf ve videolarına, uygulamaya özel hazırlanmış prodüksiyonlara ve Beşiktaş JK Müzesi içeriklerine galeri sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • Kulüp:  Kadrolar, yönetim, tarihçe, tesisler ve spor okullarına dair tüm içeriğe erişim sağlayabilirsiniz.




PAYLAŞ