Beş Kameralı LG V40 ThinQ'dan Yeni Sızıntılar - Haberler - indir.com

Beş Kameralı LG V40 ThinQ'dan Yeni Sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-01 14:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

LG’nin özellikle kamera noktasında iddialı olacağı yeni nesil V40 ThinQ modeli hakkında yeni görseller ortaya çıktı. Güney Koreli üretici LG’nin yeni amiral gemisinin performans tarafında olduğu kadar kamera tarafında oldukça iddialı bir model olması bekleniyor. Arka yüzeyde üç ön yüzeyde ise ikili kamera sistemine sahip olarak toplamda beş kameraya sahip olacak olan bu model fotoğraf deneyimi tarafında güçlü bir rekabet sunması bekleniyor. Modelin arka yüzeyinde yatay olarak konumlanan üç kameraya baktığımızda 16 megapiksellik standart, 12 megapiksellik süper geniş açı ve 8 megapiksellik ise telefoto özelliğine sahip lenslerin bulunması bekleniyor.

Yeni LG V40 ThinQ Detayları

Toplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ SızdırıldıToplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ Sızdırıldı

Kamera tarafında olduğu kadar donanım tarafında cihazın üst seviye olacak. Bu noktada 3120 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip 19.5:9 en boy oranlı tam 6.4 inçlik bir ekrna göreceğiz. Bu ekrana ek olarak Snapdragon 845 işlemcisi cihaza güç verecekken, 8 GB RAM ve 128 GB’lık dahili depolama bellekleri modelde bulunacak. 3300 mAh’lik batarya boyutu haricinde bu yeni modelin Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip olarak kutudan çıkması bekleniyor.

LG’nin merakla beklenen bu yeni modeli LG V40 ThinQ cihazını resmi olarak 4 Ekim tarihinde göreceğiz. Model sunacağı yeni özellikler ve üst seviye kamera performansı ile Apple tarafında iPhone XS serisi ve Samsung tarafında ise Galaxy Note 9 modelleri ile rekabete girmesi bekleniyor. Bir süredir rakilerinin arkasında kalan LG’nin bakalım bu yeni modeli ile yükselişi başlayacak mı göreceğiz.


LG V40 ThinQ İçin Tanıtım Videosu YayınlandıLG V40 ThinQ İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

PAYLAŞ