Beş kameralı Huawei P40 Pro'dan yeni görsel ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Beş kameralı Huawei P40 Pro'dan yeni görsel ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-26 21:29:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Artık 2019’u arkamızda bırakıp yeni yıla girerken, şirketlerinde 2020 modellerine dair ilk detayları görmeye başlıyoruz. Bunlardan birisi olan Çinli teknoloji devi Huawei’nin yeni yılda tanıtması beklenilen amiral gemisi modeli olan Huawei P40 Pro’nın kamera modülünü gösteren yeni bir görsel ortaya çıktı. Tıpkı Huawei P30 Pro serisinde olduğu gibi yeni P40 Pro modeli de sunacağı kamera yetenekleri ile ön plana çıkan bir akıllı telefon olacak. Bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden bu modelin yeni render görüntüleri de ortaya çıkarken, Huawei P40 Pro modeline dair şimdi ise bazı kamera detayları gün yüzüne çıktı.

Huawei P40 Pro’nun beşli kamera sistemi gözüktü

Huawei Mate 30 Pro Ocak 2020'de Türkiye'de SatıştaHuawei Mate 30 Pro Ocak 2020'de Türkiye'de Satışta

Çinli bir kaynaktan gelen görsele göre cihazın arka yüzeyinde beşli kamera kurulumunu görüyoruz. Kamera sensörlerinin dikey olarak konumlandırıldığı bu model sunacağı özellikler ile de dikkat çekecek. Daha önce beşli kamera sistemi görmüş olsak da, sunmuş olduğu sensör kalitesi ve kamera yetenekleri ile beraber Huawei P40 Pro modeli çok daha gelişmiş bir model olarak karşımıza gelecek. Yayınlanan görsele göre ise 10x optik zoom özelliğine sahip olması beklenen bu kamera sisteminde periskop kamera göze çarpıyor. Diğer yandan Huawei P40 Pro’da ultrageniş açılı sensör ve 40 megapiksel ana kamera yer alacakken, makro çekim sensörü ile beraber 3D ToF sensörü de yer alacak.

2K ve FHD+ çözünürlüklerine sahip olacak olan modelin ekranını 6.57 inç büyüklüğünde bir AMOLED panel göreceğiz. Cihazın muhtemel olarak 2020 yılında çıkması kesin olurken, Mart ayında Fransa’da gerçekleştirilecek olan etkinlik ile beraber tanıtılması bekleniyor. İşlemci tarafında da modelde Kirin serisinin 2020 model bir işlemcisinin yer alması bekleniyor. Modelin amiral gemisi olduğundan yüksek bir fiyat etiketiyle satışta olması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Google olmayan Huawei Mate 30 Pro Türkiye’de satışa çıkıyorGoogle olmayan Huawei Mate 30 Pro Türkiye’de satışa çıkıyor
Huawei'nin hakkında açıklama yaptığı Grafen pilin avantajları neler?Huawei'nin hakkında açıklama yaptığı Grafen pilin avantajları neler?

PAYLAŞ