Bermuda Şeytan Üçgeni'nin gerçek bilmecesi - Haberler - indir.com

Bermuda Şeytan Üçgeni'nin gerçek bilmecesi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 11:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Senelerdir filmlere bile konu olmayı başarmış ve sırrı çözülememiş olan Bermuda Şeytan Üçgeni efsanesinin sırrı sonunda çözüldü.

Gizemli olaylar her zaman için insanların dikkatini çekmiş ve de filmlere kadar konu olmuştur. Özelliklede nedeni bilinmeyen ve arkasında birçok neden bırakmış olan sırlara bakıldığı zaman insanların konu hakkında kulaktan kulağa söylemleri de artmış oluyor. Bu gizemli olaylardan bir tanesi de Bermuda Şeytan Üçgeni gizemi. Her yıl hakkında yüzlerce haber çıkar ve sırının çözüleceğine dair söylentiler döner. Nedeni bilinmeyen bu Bermuda Şeytan Üçgeni gizemi hakkında bazen büyük bir hortumdan kaynaklı olduğunu bazen şiddetli hava olaylarının yaşanması sonu talihsiz kazalara neden olduğu düşünülürken bezende olaylar o kadar büyütülür ki devletlerin bu bölgede gizli çalışmalar yaptıklarını söylerler.

NASA, Tumblr Hesabını DuyurduNASA, Tumblr Hesabını Duyurdu

Florida, Bermuda ve Puerto Rico üçlüsü arasında kalan okyanus bölgelerine verilen genel bir isim.

Fakat bu üretilen çözümlerin birçoğunda ortak bir nokta var. Bu nokta ise hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Evet söylenilen iddiaların hiçbiri doğru değil. Nedeni ise Bermuda Şeytan Üçgeni diye bir şey yok. Bu isim esasında Florida, Bermuda ve Puerto Rico üçlüsü arasında kalan okyanus bölgelerine verilen genel bir isim. 1950 yılında Edward Van Winkle ismine sahip bir gazeteci, bu bölge hakkında bir gazete yazısı yazar ve yazdığı yazıda tam da bu alanda sayısız gemi ve uçağın kaybolduğunu ve her nedense olayın sır perdesinin çözülmediğini anlatır. Hemen ardından ise konu hakkında bir kitap yazılır ve kitabın adı Bermuda Şeytan Üçgeni olur. Yazılan kitabın konusu ise gizemli kayboluşlar, esrarengiz olaylar ve bunlara UFO’ların neden olduğu üzerine uzun uzadıya tartışılır.

Gazeteci Larry Kusche, bölge hakkında bir araştırma yaparak gerçeğin ne olduğunu öğrendi

Hal böyle olunca söylentileri seven insanlar kitabı ve doğal olarak bu konuyu popüler bir hale dönüştürür ve olayların gerçekte yaşanıp yaşanmadığını hiç kimse kontrol etmez. Bu söylentiler ise her geçen gün hızla yayılır ve herkesin zihninde gerçekten böyle bir lanetin varlığı kabul edilir. Yaptığı bir araştırma ile gerçekte böyle bir vakanın olmadığını keşfeden Gazeteci Larry Kusche, yaptığı bu araştırmayı herkesin öğrenmesi için yayımlar. Fakat bu gizemli olaya insanlar kendini o denli çok inandırır ki yapılan yanlış ihbarlar, sürekli çıkan eksik haberler sonucunda insanlar gerçeğe değil durumun bir esrarengiz bulundurmasına inandırır.

Gerçeğin ortaya çıkmasına rağmen insanlar inanmak istediklerine inanıyor

Bölgede Gulf Stream isimli şiddetli akıntılar sık sık yaşanıyor. Aynı zamanda bu alan hortum bölgesi olarak ta geçiyor. Bu sebeplerden ötürü bazı gemi ve uçakların kaybolması durumu gerçekten mevcut. Ancak gerçekleşen bu olaylar, Dünya’nın herhangi bir yerinde yaşanan olaylarından daha fazla olmadığını söyleyebilirim. Bu gizemin artık bir gizem olmaktan çıktığının konu alındığı haberler her ne kadar da sık sık yapılsa da insanlar bu gizemden kendini alıkoyamıyor ve hala bir gizem olarak görmeye devam ediyor. İnsanlar hala Bermuda Şeytan Üçgeni efsanesine inanmak istiyor. Peki siz ne diyorsunuz?


İlgili uygulamalar
Hip Hop tarihi Google anasayfasında Doodle olduHip Hop tarihi Google anasayfasında Doodle oldu
İnsan pilot ve Nasa Drone'u birbiriyle yarıştıİnsan pilot ve Nasa Drone'u birbiriyle yarıştı
NASA'nın kartopu: EnceladusNASA'nın kartopu: Enceladus

PAYLAŞ