Beklenmeyen model Xiaomi Redmi Note 8T ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Beklenmeyen model Xiaomi Redmi Note 8T ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-30 13:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerin en önde markalarından olan Xiaomi geçtiğimiz haftalarda Redmi Note 8 ile birlikte Note 8 Pro’nun da geleceğinin müjdesini vermişti. Sahip olduğu özelliklerle büyük bir yankı uyandıran Note 8 Pro kullanıcı adaylarının da ilgilisini çekmişti. Görünüşe göre Redmi’nin kullanıcılarına tek süprizi Nte 8 Pro değil, bugün yakın zamanda Note 8T’nin de pazara çıkarılacağı öğrenildi.

Türkiye’ye gelmesi merakla beklenen telefonların arasında yer alan Redmi Note ve Note 8 Pro sahip olduğu özelliklerle oldukça ilgi çekici. Ancak öğrenilene göre kullanıcıların meraklı bekleyişi arasına ailenin bir üyesi daha dahil olacak. Sağlam bir kaynaktan elde edilen bilgilere göre Redmi Note 8T yakında tanıtılacak. Özellikleriyle dikkat çekecek olan Redmi Note 8T’nin sahip olduğu işlemcinin Note 8 Pro’dan daha yüksek olması da gözlerden kaçmadı. Tasarımsal olarak Note 8 ve Note 8 Pro’yu andıran model daha yüksek oyun performansı isteyen kullanıcılar için harika bir seçenek olacak gibi duruyor. Bir süre önce Redmi Note 8 Pro’yu Avrupa pazarına tanıtan Redmi, yeni cihazıyla da büyük bir yankı uyandıracak gibi duruyor.

Dev pile sahip Xiaomi Redmi 8A görüntülendiDev pile sahip Xiaomi Redmi 8A görüntülendi

Xiaomi Redmi Note 8 için daha güçlü bir versiyon gelecek

Redmi Note 8T’in işlemcisi dışında özellikleri hakkında net bir bilgi yok. Snapdragon 730 işlemci yongasından güç alan Redmi Not 8T’nin oldukça yüksek bir performans değerine sahip olacağı aşikar. İsterseniz Redmi Note 8 Pro’nun özelliklerinden daha üstün olması beklenen Note 8T’nin özellikleri hakkında ön fikir sahibi olmak için Redmi Note 8 Pro’ya bir göz atalım.

Redmi Note 8T hangi özelliklere sahip olabilir?

6.53 inç ekran ve Full HD+ LCD ekran teknolojine sahip olan Redmi Note 8 Pro kullanıcısına oldukça yüksek bir ekran performansı sunuyordu. Bu doğrultu da Redmi Note 8T’nin ekranında en az Redmi Note 8 Pro’nun özelliklerine sahip olacağını ya da SUPER AMOLED ekranla gelebileceğini söyleyebiliriz. Redmi Note 8 Pro’da MediaTek Helio G90T işlemci yongası bulunuyordu, Snapdragon 730 işlemciye sahip olduğu bilinen Redmi Note 8T, Pro modeline göre performans açısından çok daha iyi bir işlemci barındırıyor.

Redmi Note 8 Pro hatırlarsanız 6 GB ve 8 GB RAM desteğine sahipti. Redmi Note 8 T’nin ise 6 GB ile 12 GB arsında bir RAM desteğine sahip olması bekleniyor. 256 GB dahili depolama kapasitesine kadar farklı seçeneklere sahip olabilecek olan modelin donanım özelliklerini önceden tahmin etmek zor olsa da, Redmi’nin yeni modelinde en az 8 GB RAM desteği sunacağının kesin olduğunu söyleyebiliriz.

Avrupa'da satışa çıkan Xiaomi Note 8 Pro fiyatı belli oldu

Kamera açısından ise Redmi Note 8T özelliklerinin, Redmi Note 8 Pro ile aynı ya da hemen hemen aynı olmasını bekliyoruz. Pro modelinde 64 Megapiksel Samsung ISOCELL Bright GW1 sensörü kullanmayı tercih eden marka 8T modeli için de aynı kamerayı kullanması oldukça olası bir ihtimal. Ancak tabi yeni modelde fotoğraflar farklı bir yazılımsal destekle de desteklenebilir. Bunun için Redmi’den gelecek açıklamayı ya da sızıntıları beklemek gerekecek.

Tasarımsal açıdan da çok farklı olmayacak cihazın bilinen ve tahmin ettiğimiz en belirgin farkı işlemci ve donanım alanında olacak. Note 8 ve Note 8 Pro modellerini Türkiye’de satışa sunması dört gözle beklenen Redmi’nin Note 8T modelini bu sene içerisinde pazara çıkarması bekleniyor.


Xiaomi hava soğutmalı kablosuz şarj istasyonu duyurduXiaomi hava soğutmalı kablosuz şarj istasyonu duyurdu
Xiaomi Mi 9T Pro Android 10 güncellemesi alacak mı?Xiaomi Mi 9T Pro Android 10 güncellemesi alacak mı?

PAYLAŞ