Beklenen PUBG Mobile Zombie - Survive Till Dawn etkinliği başladı - Haberler - indir.com

Beklenen PUBG Mobile Zombie - Survive Till Dawn etkinliği başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-21 13:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Uzun zamandan beri kullanıcılarda büyük bir beklenti yaratan etkinlik yapılan güncelleme ile birlikte resmen başlamış oldu. İşte PUBG Mobile'ın Zombie - Survive Till Dawn etkinliği ile ilgili detaylar. 

PUBG İçin Müjde, Oyundaki Tüm Hatalar Gideriliyor 

PUBG Mobile, bir gencin hayatına mal oldu!PUBG Mobile, bir gencin hayatına mal oldu!

PUBG Mobile ve Resident Evil 2 (2019) arasında yapılması beklenen anlaşma nihayet gerçekleşti. PUBG Corporation ile Capcom yetkilileri tarafından yapılan duyuru ile birlikte 2 oyun arasındaki ortaklık antlaşmasının imzalandığı belirtilirken, bu antlaşma sonrasında bir güncelleme yayınlandı.

PUBG için Resident Evil 2 (2019) içerik güncellemesi geldi

Yapılan güncelleme ile birlikte oyun içerisine Resident Evil 2 içerikleri geldi. Üstelik yeni bir etkinlik modu da açıldı. Yeni etkinlik moduna ise Zombie - Survive Till Dawn adı verildi. Yeni etkinlikte 30 dakikalık eller oynanacak. 3 gün boyunca etkinliğin devam edeceği mobil oyunda yine hayatta sona kalan galip olacak.

Haritadaki düşmanlara karşı mücadelenin yanı sıra enfeksiyon bulaştıran düşmanlara karşı da savaş vermek durumunda kalan oyuncular, bu sefer çok daha zorlu bir oyun modu ile karşı karşıya. Oyun modunun en avantajlı yanı ise bu düşmanların öldürülmesi halinde üzerlerinden düşecek farklı kaynakların ve eşyaların alınabilmesi.

Farklı etkinlikler de geliyor!

Oyun modu ve etkinliğinin dışında Resident Evil 2 Treasures ve PUBG Mobile oyununun yıl dönümüne özel Anniversary Treasure etkinlikleri de yine oyuna eklenmiş durumda. Konuyla ilgili paylaşılan tanıtım ise şöyle;

 

PUBG Lite'ın Sistem Gereksinimleri Nasıl?



PAYLAŞ