Beklenen Oyun Angry Birds Go! Yayınlandı - Haberler - indir.com

Beklenen Oyun Angry Birds Go! Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Rovio tarafından geliştirilerek tüm dünyada popüler olan Angry Birds oyun serisinin en yeni sürümü Angry Birds Go! bugün itibari ile mobil platformlarda yayınlanarak oyun severlerin beğenisine sunuldu.

iOS, Android ve Windows Phone platformları için yayınlanan oyunda Rovio' nun kızgın kuşları yarış pistlerinde ter dökerek amansız bir şekilde birinciliği elde etmeye çalışıyorlar. Klasik serilerdeki oyun tarzından farklı olarak Go Kart tarzında bir oyun olarak karşımıza çıkan Angry Birds Go! Android ve iOS platformlarında sağladığı kontrolcü desteğini de beraberinde getirerek kolay oynanabilirliği ile de dikkat çekiyor.

Ayrıca oyun içerisinde Champion Chase, Fruit Splat, Mega Match, Race ve Time Boom gibi çeşitli yarış türleri ile Red, Chuck ve Big King gibi pek çok karakteri bulabileceksiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyun içerisinde pek çok uygulama içi satın alma seçeneğinin bulunması da dikkatimizi çekmekle beraber oyun içerisindeki en hızlı arabaya sahip olabilmeniz için yaklaşık olarak 100 Tl' lik bir harcama yapmanız gerektiğini de buradan duyurmuş olalım.

Free To Play olarak yapılandırılmış olan Angry Birds Go! oyununu cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Android için Angry Birds Go! indir

iOS için Angry Birds Go! indir

Windows Phone için Angry Birds Go! indir





PAYLAŞ