Beklenen iPhone Pil Sağlığı Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Beklenen iPhone Pil Sağlığı Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-08 15:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yavaşlatılan iPhone modelleri sonrasında Apple cephesinden bu konu ile alakalı batarya çözümleri getirilmeye devam ediyor. Şimdi ise iOS 11.3 Beta 2 sürümü ile beraber iPhone pil sağlığı özelliği devreye sokuldu. Ayrıca performans yönetimini devre dışı bırakma özelliğide getirilen cihazlarda artık hız düşürme durumunu aşabileceksiniz. iOS 10.2.1 sürümünden beri iPhone cihazlarda yavaşlatma yapıldığı için performans yönetimi özelliğini devre dışı bırakmak adına yeni güncelleme yayınlandı. iOS 11.3 Beta 2 ile beraber Ayarlar uygulaması üzerinden iPhone pil sağlığı bölümüne erişebileceksiniz.

Pil sağlığı menüsü ile cihazın maksimum batarya seviyesini görebilecek ve bu menü üzerinden iPhone cihazınızın performans durumu hakkında bilgi alabileceksiniz. iOS 11.3 güncellemesi yapan tüm cihazlarda performans yönetimi devre dışı olarak gözükecek. Performans yönetimi pilin en yüksek güç tüketimini azaltmak adına CPU'yu yavaşlatıyor. iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde bu durumun geçerli olduğunu belirtelim.

En Yüksek Performans Yeteneği adı altında ise bu özelliğin devrede olup olmadığı 'Piliniz şu anda en yüksek performansı destekliyor' ibaresi ile belirtiliyor. Bu ifade ile iPhone cihazınızın yavaşlatıldığı ifade edilirken iPhone performansınız azaltılıyor ifadesi ise iPhone'u beklenmedik kapanmalara karşı yavaşlatıldığı açıklanıyor. 'Devre dışı bırak' siyerek ise bu özelliği devre dışı bırakabilirsiniz.





PAYLAŞ