Beklenen Canon modelinin fotoğrafları görüldü - Haberler - indir.com

Beklenen Canon modelinin fotoğrafları görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-17 12:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Canon'un PowerShot G7 X Mark III modeline dair 2019 yılının başlarında tanıtılacağı iddiları hala şüphe içermeye devam ediyor. Fakat geçtiğimiz haftanın sonuna doğru ortaya atılan bir kompakt makinenin fotoğrafları, bu makinenin gelişini işaret ediyor olabilir. İşte beklenen Canon modelinin fotoğrafları görüldü.

Amazon yılbaşı kampanyalarına başladı

Canon analog fotoğraf makinesi dönemine nokta koyduCanon analog fotoğraf makinesi dönemine nokta koydu

Beklenen Canon modelinin fotoğrafları görüldü

Nokishita adlı sitede yayınlanmış olan fotoğrafların kaynağının sertifikasyon kuruluşları olduğu belirtildi. Ayrıca bu fotoğraflarla birlikte özellikler de sızdırıldı. Sızan bu fotoğraf makinesinin, Canon PowerShot G7 X Mark II modelinin yeni bir versiyonu olacak. Eğer dedikodular doğru ise, bu model içerisinde dahili Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısı bulunduracak. Böylelikle fotoğraflar bir akıllı telefona kolaylıkla aktarılabilecek. Daha sonra da sosyal medyada istediğiniz şekilde paylaşabileceksiniz. 

Diğer bir yandan kamera 24.1 Megapiksel, 1.0 inç CMOS sensöre ve 10FPS'lik seri çekim hızına sahip olacak. Nokishita'ya göre yakında beklenen makine, lens 8.8 - 36.8mm f/1.8 - 2.8 niteliği taşıyacak. Şuandaki Mark II modelinde ise 24 - 100mm f/1.8-2.8 lens bulunuyor. Ayrıca şu anki modelde NB-13L pil bulunacak ve bununla birlikte tek bir şarj ile 265 çekim yapabilme imkanı sunacak. Daha eski versiyonlara bakıldığında bu makinenin farklı olacağını görebiliriz. Bu yeni çıkacak olan Canon PowerShot G7 X Mark III modeli 4K video çekim yapabilecek. Ayrıca makine siyah ve gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile birlikte  sunulacağı tahmin ediliyor. 

Henüz bu fotoğraf makinesinin yeni Canon modeline ait olacağına dair doğrulama gelmedi. Bu nedenle de sızan fotoğraflar ve özelliklere şüphe ile yaklaşmamız da fayda var. Fakat gelecek ay düzenlenecek olan CES 2019 etkinliğinde bu fotoğraf makinesinin tanıtılacağını tahmin ediyoruz. Çünkü birçok teknolojik aletin bu etkinlik kapsamında resmi olarak tanıtılacağını şirketler bizlere daha öncesinde söylemişti. Yani yeni modellerin sızıntısını veya geliştirildiğini duyduysanız CES 2019 etkinliğinde tanıtılacağını söyleyebiliriz. Çünkü bu etkinlik kapsamında bir sürü teknolojik ürün tanıtılacak ve tüketicilerin beğenisine sunulacak. Eğer Canon'un yeni makinesini bekliyorsanız yukarıda verdiğimiz bilgilerin bazıları yanlış olabilir çünkü bu makineye ait olduğu bilinmiyor, sadece tahmin ediliyor.


Google Fotoğraflar, iOS uygulaması için derinlik efekti güncellemesi getirdi!Google Fotoğraflar, iOS uygulaması için derinlik efekti güncellemesi getirdi!
Makine yağına düşmesine rağmen çalışmaya devam eden fotoğraf makinesiMakine yağına düşmesine rağmen çalışmaya devam eden fotoğraf makinesi
Windows'ta karışık fotoğraflar nasıl düzenlenir?Windows'ta karışık fotoğraflar nasıl düzenlenir?

PAYLAŞ