Beklenen AirPower satışa çıkıyor! - Haberler - indir.com

Beklenen AirPower satışa çıkıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-21 11:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından 2 yıl önce tanıtımı gerçekleştirilen AirPower, 2 yıllık aranın ardından satışa çıkıyor. İşte cihaz ile ilgili son gelişmeler.

Apple, kablosuz şarj matı olarak tanıtımı gerçekleştirdiği AirPower için yıllar geçmiş olmasına rağmen satış sürecini başlatamamıştı. Pek çok yeni cihaz tanıtarak satışa sunan markanın AirPower için neden böyle bir karar aldığı bilinmese de beklenen haber Apple cephesinden geldi. Yapılan açıklamalara göre AirPower için satış süreci başlıyor.

Apple AirPower ve Yeni AirPods İçin Tarih NetleştiApple AirPower ve Yeni AirPods İçin Tarih Netleşti

Sorun üretimde mi?

Wall Street Journal konuyla ilgili detaylı bilgilere yer verdi. Açıklamalara göre AirPower için ciddi bir üretim sorunu yaşanmış durumda. Bu nedenle de ürün satışa hazırlanamamış. Fakat sorunların çözülmesi ile birlikte seri üretimine başlanan AirPower için şu anda herhangi bir sorun görünmüyor. Piyasaya sürüldükten sonra iPhone bir Apple Watch gibi farklı ürünlerin şarj edilmesini sağlayacak olan yeni kablosuz şarj standı, böylece Apple kullanıcılarını kablo dersinden de kurtaracak.  

Konuyla ilgili tahminlerde ise bu hafta içerisinde cihazın satışa çıkması yönünde. İlk tanıtım dönemlerinde ise cihaz için satış tarihi olarak 2018 işaret edilmişti. Cihazın 25 Mart tarihinde yapılan etkinlikte yer alması da konuşulanlar arasında. 

Apple, Airpower üretimine başladı 



PAYLAŞ